2 secrete pentru a te apropia mai mult de visurile tale

Destul de mult în viață, suntem prinși în perspective întoarse pe dos, care sabotează posibilitatea noastră de a ne îndrepta spre un viitor mai bun.

Anii pot să treacă atât de repede și să ne lase cu sentimentul că, lipsește ceva fundamental din destinul nostru.

Produce o adevărată durere, să nu îți creezi o schimbare puternică, durabilă și plăcută.

Cheia este să înțelegi că ideile tale și vechile tipare pot fi o cursă în care cazi și te pot menține în aceleași cicluri distructive, la infinit.

Secretul numărul 1 este că: tiparele formate în copilărie au creat fiecare situație din viața ta, toate relațiile și eșecurile.

Desigur mediul și, în special, părinții sau figurile autoritare din primii tăi ani de viață, au avut cea mai mare influență.

Asta, te-ar putea face nervos și să direcționezi furia spre aceștia.

Este o altă capcană care nu te ajută. Ei, de asemenea, sunt produsul familiei pe care au avut-o și în care au fost formați.

În momentul în care, înveți să eviți această ispită de a te blama pe tine sau pe părinții tăi, pentru ceea ce au făcut, se întâmplă magia.

Îți vei retrage atenția de unde nu există soluții și o vei aduce spre interiorul tău, acolo se află construcția tiparelor, pe care, dacă le modificăm se schimbă tot ce obții!

Universul adoră când înveți ceva nou și când ieși afară din înscenările mentale pe care ți le-ai făcut când ai fost rănit și care te induc în eroare.

CÂND TE MIȘTI PRIN EXISTENȚĂ, SCHIMBÂND CONCEPȚIILE LIMITATIVE CU CONCEPȚII DE ULTIMĂ GENERAȚIE, INIȚIEZI NOI OPORTUNITĂȚI ȘI EXPERIENȚE ÎN VIAȚA TA.

Secretul numărul 2.

Universul iubește când întrerupi mentalitatea de victimă.

Inconștient, dacă avem tipare negative, așteptăm să facă altcineva în locul nostru, ceea ce ține de noi.

Mulți oameni se frânează singuri când nu își dau seama că, în interiorul acestora se află frânele care nu le dau voie să obțină ce doresc.

Ne întoarcem la învinovățire.

O femeie a girat cu proprietățile, pe care le deține, pentru a o ajuta pe prietena ei, să obțină un împrumut.

Din cauza unui complex de împrejurări, datornica nu a mai putut să își plătească ratele.

În acest caz, responsabilitatea revine din decizia luată de a pleca de la premisa că, nimic nu se poate întâmpla și, că, o altă persoană va fi în măsură să se achite de obligații.

În realitate, un om se poate îmbolnăvi sau își poate pierde viața oricând.

Dacă ești pregătit și dispus 100% să te ridici la nivelul potențialului tău, este de o importanță vitală să recunoști părțile din tine care intervin în problemele pe care ți le cauzezi.

Oprește-te din a găsi scuza că, de fiecare dată, doar ceilalți sunt de vină, deoarece neasumarea responsabilității este cauza numărul 1 pentru care nu îți îndeplinești visurile.

Nicoleta I. Popliceanu

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field