Caz – Agresată verbal și fizic pentru că nu este căsătorită

Iubește-te cât de mult poți și viața exterioară va oglindi această iubire, reflectând-o asupra ta. Louise Hay

Nu pot exprima în cuvinte, cât de important este acest principiu minunat.

Adăugând propria mea experiență la ideea lui Louise, aș afirma că pe lângă iubire, mai este nevoie să adaugi încredere în tine, respect și prețuire pentru trăsăturile tale frumoase și pentru capacitățile unice cu care ești înzestrat, înainte de a le putea vedea reflectate în afară.

De-a lungul anilor, am rămas cu cei mai frumoși clienți, care pun câte o cărămidă la această metodă psiho-spirituală de lucru cu traumele pe care am dezvoltat-o și de care mi-aș dori să beneficieze cât mai mulți oameni.

Astăzi mesajul a venit din partea unei minunate femei, pe care am cunoscut-o la unul dintre cursurile mele și care este devotată dezvoltării sale personale.

Ea ne-a acordat permisiunea să cunoaștem povestea ei, pentru a ajuta și alte femei.

Pregătindu-se pentru etapa următoare din viața ei, care include și achiziționarea unei noi locuințe, a luat hotărârea să vândă o mașină pe care o are în proprietate.

În acest scop, a apelat la fratele ei, pentru a aduce unele modificări autoturismului pentru a-l pregăti pentru vânzare.

El a luat unele decizii fără să se consulte cu ea, iar atunci când i-a transmis că ar fi preferat să o implice în aceste decizii, pentru a putea lua hotărâri bazate pe costuri, bărbatul a recurs la abuzuri verbale, amenințări, sfârșind prin a o prinde de mână cu violență.

I-a reproșat că nu este realizată deoarece nu are o familie și că toți o mint și își bat joc de ea.

De ce am pățit asta? Ce se întâmplă? – m-a întrebat ea.

Principiul familiarității este numele funcției pe care o are subconștientul de a reactualiza experiențele trăite.

Ceea ce am trăit în copilărie, pune bazele unor tipare după care subconștientul ajunge să selecteze din exterior acele aspecte pe care le cunoaște.

Cheia înțelegerii abuzurilor stă în propriile noastre răni nevindecate din copilărie.

Abuzatorii au ceva în comun și anume atacă acele puncte vulnerabile ale noastre.

Am întrebat-o ce credea ea despre faptul că nu este căsătorită și mi-a răspuns că timpul trece…

Exteriorul nu făcea decât să reflecte interiorul.

I-am explicat că oamenii targhetează inconștient punctele slabe și că acesta este modul în care Universul ne expune rănile nevindecate pentru a le putea conștientiza și vindeca.

Dacă teoria reîncarnărilor este validă, noi am fost împreună cu sufletele noastre pereche pe parcursul mai multor vieți. Dar oricum ar fi lucrurile, mai devreme sau mai târziu ne vom întâlni cu partenerul nostru în Planul Divin, unde ne vom regăsi cu toții, atunci când vom părăsi această lume.

Cu alte cuvinte, relația pe care o ai tu cu viața ta sentimentală, se va reflecta în convingerile celorlalți despre tine.

Singurul motiv pentru care fratele a atacat-o, a fost pentru că la nivel subliminal ea simțea că nu face ceea ce ar trebui să facă suficient de repede.

Sunt nenumărate cazuri de oameni care se focusează pe carieră sau care pur și simplu nu își doresc să se căsătorească și ceilalți înțeleg de la sine asemenea lucruri.

Abuzatorii targhetează întotdeauna vulnerabilități subiective.

Să fii necăsătorit nu este o problemă obiectivă. Pentru unii oameni este un avantaj sau o strategie pe care o folosesc înainte de a realiza obiectivele materiale pe care le doresc pentru o potențială familie.

Dar dacă în interiorul tău, resimți absența unui partener ca pe o problemă, vei atrage întotdeauna oameni care să pună degetul pe rană.

Ceea ce îți spun oamenii (dacă te afectează) oglindește ceea ce îți spui tu însuți.

De altfel, să nu fii căsătorit cu persoana nepotrivită este un succes, având în vedere rata ridicată a căsătoriilor nefericite.

Unii oameni sunt mândri de ei că nu au greșit din acest punct de vedere și preferă să aștepte cât este necesar până reușesc să încheie o căsătorie extraordinară bazată pe iubire sănătoasă, pasiune și succes financiar.

Revenind la problema abuzurilor verbale și fizice, dacă săpăm la nivel de subconștient, descoperim că există o istorie personală veche a abuzurilor verbale, emoționale și de o altă natură.

Din nou, subconștientul făcea ce se pricepe mai bine și replica tratamentele din copilărie.

Aici este necesară transa și modificarea memoriilor bazate pe violență, brutalitate și lipsă de respect.

Numai când aceste traume vor fi vindecate, clienta va deveni o personalitate care va impune respect și un mod de comportare sănătos din partea celorlalți.

Cu toții cunoaștem genul acela de persoane, cu o barieră invizibilă în jurul lor, care te face să îi respecți prin simpla lor prezență.

Acei oameni care ne abuzează o fac pentru că simt inconștient că pot să o facă.

Ori de câte ori ne întâlnim cu cineva, noi ne întâlnim cu o fațetă a noastră.

Oamenii sunt mesagerii aspectelor nevindecate în noi și cel mai bine ar fi, ca de fiecare dată când cineva te face să te simți rău, să notezi ce a spus și ce s-a întâmplat, deoarece aceste lucruri reprezintă indicii ale traumelor tale.

În momentul în care vei vindeca aceste aspecte la tine, tu nu le vei mai întâlni oglindite în ceea ce îți spun și îți fac cei cu care te întâlnești.

O altă întrebare pe care a pus-o, a fost dacă nu cumva incidentul are o legătură cu intenția ei de a face acest pas major în viață.

Aceasta este o capcană în care este bine să nu intrăm.

Credem, de exemplu, că dacă ne izolăm evităm să suferim sau că dacă nu aplicăm pentru un interviu, nu riscăm respingerea sau umilința.

Însă nu interviul te face să te simți respins sau umilit, ci aceste răni fac deja parte din structura ta.

Cu alte cuvinte, nu exteriorul trebuie să îl modelezi, ci pe tine trebuie să te vindeci.

Chiar dacă nu te angajezi, vei atrage mereu persoane și situații care te vor respinge și umili, pentru că acesta este modul în care operează Universul, pentru ca tu să faci ceva și să îți rezolvi problemele interioare.

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field