Ce este Theta Healing?

Theta Healing face parte din categoria terapii pentru corp şi minte, ca o modalitate complementară sau alternativă de vindecare. Este în egală măsură, terapeutică şi o tehnică de auto-ajutor şi are scopul de a ajuta în bunăstarea fizică, spirituală şi emoţională.

Theta Healing nu înlocuieşte tratamentul medical convenţional, mai degrabă este un supliment la acesta.theta-healing.jpg

Folosind un proces de meditaţie care accesează undele cerebrale theta, noi ne rugăm, astfel încât, clienţii noştri să primească iubire necondiţionată şi îi asistăm la vindecarea schimbărilor pe care le doresc. Un alt mod de a exprima acest lucru este acela că, noi ne adresăm lui Dumnezeu, Energia care există în toate lucrurile, Sursa sau Creatorul, pentru ca vindecarea să aibă loc în realitate.

În pofida faptului că Theta Healing este un proces impalpabil de vindecare, cel mai bine, tehnica ar putea fi descrisă ca „rugăciune şi gândire focalizată ce aduce vindecare şi transformare prin iubire necondiţionată”.

„Procesele Theta Healing nu sunt specifice în funcţie de vârstă, sex, rasă, culoare a pielii sau religie. Oricine are o credință pură în Dumnezeu sau în Forţa Creatoare, poate accesa şi folosi ramurile arborelui Theta Healing”. Sursa: Vianna Stibal.

Ca în toate credinţele religioase, nu există nicio dovadă obiectivă că o asemenea forţă există, dar există destui oameni care au o credinţă puternică şi un oarecare grad de credinţă este necesar pentru ca o şedinţă de Theta Healing să fie eficientă. Pentru cei care cred, nu este nevoie de dovezi, pentru cei care nu cred, oricâte dovezi ar primi, nu ar conta. Toate ideile excepţionale, au fost ridiculizate la un moment dat. Nu trebuie să crezi, este suficient să consideri ipoteza Şi dacă funcţionează?

Pur si simplu, numai pentru că o persoană ar putea sa creadă că o vindecare este posibilă, noi nu putem să o forţăm pe o alta să creadă în acest lucru. De asemenea, nu este indicat să spunem cuiva că perspectiva sau credinţa sa este greşită.

Theta Healing este o tehnică de filosofie spirituală care se focalizează pe gândire şi rugăciune.

Theta Healing ne învaţă cum să ne folosim intuiţia pe care o avem în mod natural, conştientizând că Dumnezeu este Cel care face vindecarea.

Noi considerăm că, prin schimbarea ciclului undelor noastre cerebrale, pentru a intra in starea „Theta”, putem vedea cum Creatorul a Tot Ceea Ce Este, creează vindecări fizice şi emoţionale instantanee. Pe măsură ce vei învăţa tehnica Theta Healing, vei vedea că noi avem cu toţii abilităţi instantanee care pot fi folosite pentru a manifesta vindecări fizice şi emoţionale, aproape spontane. Folosind acest proces, vei putea să te ajuţi pe tine dar şi prietenii sau familia.

Metoda Theta Healing a fost creată de Vianna, ca un ghid de auto-ajutor, pentru a-ţi dezvolta abilitatea de schimbare la toate nivelurile: fizic, mental, emoţional şi spiritual, folosind puterea Creatorului a Tot Ceea Ce Este.

Tehnica Theta Healing este cel mai bine cunoscută pentru Lucrul cu convingerile şi Lucrul cu sentimentele, la toate cele patru niveluri, Bază, Genetic, Istoric şi Suflet.

Odată cu creşterea evidenţelor ştiinţifice că emoţiile toxice pot contribui la îmbolnăvire şi conştientizarea faptului că emoțiile, sentimentele şi puterea gândurilor au un impact direct asupra sănătăţii noastre fizice, există un interes tot mai mare în schimbarea felului în care mintea influenţează corpul, pentru a crea o sănătate optimă.

Lucrul cu convingerile şi Lucrul sentimentele împuternicesc oamenii cu abilitățile de a şterge şi de a înlocui emoţiile negative, sentimentele şi gândurile cu unele pozitive, benefice.

Tehnica Theta Healing poate fi cel mai uşor descrisă ca un miracol obtenabil pentru viaţa ta.

Metoda Theta Healing este de asemenea, cel mai bine cunoscută pentru Cele 7 Planuri ale Existenţei, un concept care te conectează la Cel mai Înalt Nivel al Iubirii şi Energiei a Tot Ceea Ce Există. Folosind acest concept, practicantul poate obţine cea mai înaltă claritate şi înţelepciune a iubirii.

În 1995, Vianna Stibal, naturopat, terapeut de masaje şi persoană intuitivă care realiza citiri la acea dată, a descoperit că felul în care făcea aceste citiri poate conduce la vindecare instantanee. Vianna, mamă a trei copii, a aflat că, avea cancer la femurul de la piciorul drept. Tot ceea ce a încercat, din medicina convenţională şi alternativă, nu a dat rezultate. Apoi a descoperit că tehnica simplă pe care o folosea în citiri, poate vindeca. Piciorul ei a fost vindecat instantaneu.

Ea a adăugat aceste cunoştinţe de Theta Healing în şedinţele ei cu clienţii şi la clasele la care preda. Dorind să afle de ce această tehnică funcţiona, Vianna a solicitat ajutorul unui fizician şi, folosind un electroencefalograf, a descoperit că, această tehnică induce starea cerebrală Theta pentru a obţine vindecarea.

Prin intermediul miilor de clienţi, ea a descoperit, nu numai o cale extraordinară de a te conecta la energia creativă care exista în toate lucrurile, dar şi că, această energie poate schimba convingerile şi sentimentele care au legătura cu boala.

Cea mai profundă descoperire despre Theta Healing este că această tehnică poate fi învăţată şi de alţi oameni.

Vianna, fondatoarea Theta Healing, a învăţat mii de oameni această tehnică. I-a instruit pe oameni să predea unele dintre cursurile ei de Theta Healing. Această tehnică este una dintre cele mai uimitoare experienţe din viaţa ei.

Theta Healing este cel mai bine descrisă ca un miracol obtenabil pentru viaţa ta

“Dacă alegi să înveţi o singură tehnică energetică, atunci decide să fie aceasta. Theta Healing  îţi va schimba viaţa pentru totdeauna. Tehnica este atât de simplă şi de perfectă! Nu presupune nimic din partea ta şi nu trebuie să renunţi la alte învăţături. Theta Healing transcende dogmele şi este dincolo de orice religie, acceptând toate religiile, în acelaşi timp. Aşa cum, Isus spunea: „Toate aceste lucruri le veţi putea face şi mai mult”, în Theta Healing, veţi învăţa că nimic nu este imposibil, dacă îndrăzneşti să crezi.” Nini Guerard, acupuncturist.

Dacă eşti singur, obosit, bolnav sau simţi nevoia să îi ajuţi pe alţii, dacă ai dorinţa să ajuţi planeta noastră sau eşti în căutarea unor răspunsuri, dacă vrei să ceri dreptul tău divin din naştere ca parte a Tot Ceea Ce Este, dacă să te conectezi la spiritul divin care interconectează şi uneşte tot ceea ce există rezonează cu tine, dacă ţi-ar plăcea să ai realizări şi rezultate, probabil că Theta Healing  este pentru tine.

Theta Healing nu este o religie, este o tehnică care îţi schimbă convingerile  în funcţie de ceea ce îţi dictează propria conştiinţă.

Sursa: Vianna Stibal

Traducerea: Nicoleta I. Popliceanu, instructor Theta Healing certificat

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field