Vianna Stibal

Cine este Vianna Stibal?

1. Vianna Stibal. Mesaj

Numele meu este Vianna Stibal.

Sunt fondatoarea tehnicii ThetaHealing®.

M-am vindecat prin intermediul Creatorului, de mai multe ori, folosind Theta Healing.

Din  momentul în care am avut o vindecare instantanee, curiozitatea mea a fost întotdeauna: „Ce anume a făcut ca piciorul meu să se vindece aşa de repede?”. Câţiva ani mai târziu, am fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă. Şi de această dată, am găsit o cale, să îi permit inimii mele să se vindece incredibil de repede. Încă o dată, mi-am pus aceeaşi întrebare: „Ce a făcut ca trupul meu să se vindece atât de rapid?”.

Poate că întrebarea corectă ar fi trebuit să fie: „De ce a trebuit să mă îmbolnăvesc în primul rând şi ce am învăţat din asta?”. Ca întotdeauna, Creatorul mi-a răspuns cu răbdare. Mi s-a spus: „Vianna tu ai un corp plin de viaţă. Ar trebui sa îţi binecuvântezi corpul. Încurajează-l, nu îl descuraja.”

Am fost martoră la mii de vindecări instantanee ale clienţilor şi cursanţilor mei. Din 1995, îmi petrec timpul, arătându-le altora cum să practice această meditaţie simplă şi cum să aibă rezultate. În anul 2000, am început să îi certific pe alţii să predea această tehnică.

Theta Healing este cel mai bine descrisă ca fiind o cale de a accesa răspunsuri clare. Permite, de asemenea participantului, să găsească convingerile limitative şi să le schimbe instantaneu. Nu este vorba despre obiective pe termen lung, nici despre afirmaţii pe care trebuie să le citeşti, nici despre voodoo sau hoodoo, este doar o simplă realizare şi decizie de a schimba aceste convingeri limitative, şi apoi, să fii martor cum Dumnezeu le schimbă instantaneu. Lucrul cu cele 4 niveluri ale convingerilor, mi-a fost arătat, pentru a-i ajuta pe clienţii mei.

După ce am avut prima mea vindecare spontană, oamenii m-au căutat. Oameni foarte bolnavi au venit în masă. L-am întrebat pe Dumnezeu cum să îi ajut. Unii s-au simţit mai bine, după ce am făcut simple vindecări. Alţii nu, şi mi s-a spus că, ei consideră că ar trebui să fie bolnavi.

Lucrul cu Sistemul convingerilor nu a fost necunoscut mie, la momentul respectiv. Am fost căsătorită cu un hipnoterapeut şi, în pofida neînţelegerilor dintre noi, el era bun în ceea ce făcea. Hipnoza însă, este un proces de durată. Unele convingeri erau genetice sau istorice. Dumnezeu mi-a arătat Lucrul cu cele 4 niveluri ale convingerilor, după ce m-am recăsătorit, cu bărbatul meu din Montana, Guy Stibal.

Rezultatele au fost extraordinare şi oamenii au venit din toată lumea pentru vindecare şi să înveţe. Apoi, a fost format Lucrul cu sentimentele. Cărţile Theta Healing  şi Theta Healing avansaţi descriu această tehnică. Există instructori certificaţi Theta Healing în toată lumea, prin intermediul cărora împărtăşesc răspunsurile şi rugăciunile mele cu întreaga lume. Cei mai mulţi dintre profesorii cărora le-am predat sunt oameni minunaţi şi numai câţiva dintre ei, mi-au dat dureri de inimă. Încă mai sunt motivată să împărtăşesc ceea ce ştiu. Ştiu că Dumnezeu există şi că noi, cu toţii, facem parte din El. Că suntem divini şi că pe măsură ce ne curăţăm convingerile limitative, toate lucrurile sunt posibile. Nu am cum să neg că am fost vindecată, aşa cum o arată radiografia piciorului meu şi care este o reamintire constantă. Am fost martoră la multe miracole în interiorul corpului şi în afara lui (şi există martori la acestea). Am văzut oameni care s-au vindecat şi alţii care nu s-au vindecat. Dar, ştiu cu certitudine că, Dumnezeu este Real şi indiferent ce religie ai, poţi atinge aceste rezultate.

Mi-am dedicat viaţa Creatorului, învăţându-i pe alţii, că suntem una. Pe parcursul acestei călătorii, am găsit căi de a mă ajuta pe mine sau pe alţii, să avem sănătate, iubire şi bucurie.

Succesul imens de care se bucură Theta Healing se bazează pe puritatea şi munca plină de devoţiune a profesorilor şi practicanţilor care iubesc şi răspândesc această muncă în toată lumea. Fiecare profesor şi practicant contribuie cu experienţa lor minunată, însă tehnica rămâne nealterată.

 2. Cine este Vianna Stibal?

Vianna Stibal este bunică, artistă şi scriitoare. Carisma ei naturală şi compasiunea pentru cei care au nevoie de ajutor i-au conferit abilitatea să fie numită persoană intuitivă şi profesor.

După ce a fost învăţată cum să se conecteze la Creator pentru a crea împreună cu Acesta şi pentru a facilita acest proces numit Theta Healing, Vianna şi-a dat seama că, trebuie să împărtăşească acest dar cu cât mai mulţi oameni posibil.

Iubirea şi aprecierea pentru Dumnezeu şi pentru oameni, i-au permis să îşi dezvolte abilitatea de a vedea clar în interiorul corpului uman şi să fie martoră la multe vindecări instantanee.
Cunoştinţele ei enciclopedice despre sistemele corpului şi înţelegerea profundă a psihicului uman, bazate pe experienţa  şi pe perspectiva dată ei de către Creator, fac din Vianna practicantul perfect al acestei tehnici extraordinare. A lucrat, cu succes, cu multe provocări medicale.

Vianna ştie că tehnica Theta Healing se poate preda, dar mai mult decât atât, ştie că, este necesar să fie transmisă.

Vianna conduce seminarii în toată lumea şi le predă oamenilor indiferent de rasă, credinţe sau religie. A instruit profesori şi practicanţi care lucrează în ţări străine şi munca ei nu se va opri aici.

Ea şi-a luat angajamentul să facă cunoscută această paradigmă a vindecării întregii lumi.

Sursa: Vianna Stibal, Cine este Vianna Stibal?

Traducerea: Nicoleta I. Popliceanu,  instructor ThetaHealing® certificat

Mai multe informații despre Vianna Stibal găsești accesând linkul:

thetahealing.com

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field