Instructor ThetaHealing cu o experiență de 9 ani

Curs Theta Healing Bază Online cu Nicoleta Popliceanu

Meditație și revelații

Schimbarea convingerilor

Activarea chakrelor

Curs Theta Healing Bază online pentru începători

Ai experimentat vreodată starea de zen după o meditație? Ești genul de persoană care a trecut prin sincronicități sau a trăit fenomene mistice? Ai văzut îngerii sau alte apariții din invizibil? Ai simțit energii, căldură sau vibrații parcurgându-ți corpul? Ai fost martor la o vindecare miraculoasă? Ți s-a întâmplat o minune în urma unei rugăciuni sau altei tehnici? Sau dorești ca, astfel de practici să facă parte din viața ta?

Aici este locul tău. Cursul Theta Healing bază este o incursiune în zona spirituală, o cale de antrenare a intuiției și de manifestare a unor rezultate, atunci când uneltele laice nu mai sunt utile.

Cursul Theta Healing bază - Undele teta

Cursul Theta Healing Bază prezintă 17 tehnici de ThetaHealing. Vei afla cum să schimbi convingerile negative din subconștientul tău sau al altei persoane, fie că le-ai învățat în copilărie, de la părinți sau de la alte persoane, fie că ți le-ai format mai târziu, în viață.

Unele sunt genetice, altele aparțin de conștiința colectivă, dar vei învăța cum să  le extragi, indiferent de sursa lor. Tu moștenești concepții și emoții de la strămoși, fapt dovedit științific.

Studiile efectuate de Emory University School of Medicine din Atlanta, au arătat că un șoarece poate transfera informații despre experiențe traumatice sau stresante, generațiilor următoare. Este posibil ca rezultatele să explice de ce oamenii suferă de fobii iraționale -ar putea fi bazate pe experiențele moștenite de la strămoșii lor.

Cursanții vor experimenta o deschidere spre vibrația cea mai înaltă din Univers și incursiunea în natura sacră a subconștientului, accesând resurse și fenomene intuitive inexplicabile.

Fiecare participant va învăța să obțină starea de transă specifică undelor cerebrale teta, să identifice, să extragă idei ori sentimente negative pentru el și pentru alți participanți la seminar. Acestea vor fi schimbate cu credințe și sentimente pozitive.

Creierul uman produce cinci tipuri de unde: Beta, Alfa, Teta, Delta și Gamma. În starea teta, undele cerebrale sunt încetinite la 4-7 cicli pe secundă, o frecvență care obține legătura cu mintea subconștientă. Accesarea acesteia ne permite să o reprogramăm. La finalul cursului, toți participanții vor ști cum să folosească undele theta.

Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


 

Cum a apărut Cursul Theta Healing Bază? 

Este o procedură cu grade diferite de conectare la puterea minții și unii oameni s-au vindecat pe loc, numai prin prezența la un astfel de eveniment.

Curs Theta Healing Bază. Cum a luat naștere Tehnica ThetaHealing

Tehnica ThetaHealing a fost inventată de Vianna Stibal, care în august 1995 a fost suspectă de cancer osos la femurul drept. Din când în când, piciorul se umfla ajungând la un volum de două ori mai mare, iar specialistul în boli osoase i-a recomandat amputarea pentru a-i prelungi viața.

A fost trimisă la Universitatea Utah pentru biopsie și când s-a întors acasă, în ciuda durerilor îngrozitoare, a fost nevoită să continue să lucreze sprijinindu-se de cârje, în cabinetul de naturopatie pe care îl deținea, având obligații financiare și copii care depindeau de ea.

Rezultatele biopsiei au fost negative pentru cancer osos, ceea ce   i-a derutat pe medicii care au condus investigațiile medicale ce au indicat tumora și testele au fost trimise la Clinica Mayo, unde a fost descoperit cancerul limfatic care i-a ucis celulele din femur.

Vianna s-a vindecat accesând undele theta ale creierului și acest lucru a pus bazele noii teorii a vindecării folosind puterea minții subconștiente și conexiunea cu divinitatea.

Validarea pentru starea teta folosită de tehnica ThetaHealing a fost realizată în repetate rânduri cu ajutorul encefalografului și altor dispozitive care indică undele teta.

Începând din 1998, Vianna a ținut cursuri în SUA pentru a răspândi această descoperire care i-a salvat viața, iar din 2000 a început să predea cursul theta healing bază la nivel internațional.

Din anul 2000, reprogramarea convingerilor subconștientului a fost adăugată la cursul de bază.

Cursul ThetaHealing Bază ADN îți conferă specializarea de practicant ThetaHealing.

Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


Curs Theta Healing Bază. Reprogramarea subconștientului

Concepțiile din familie.  Theta Healing recunoaște că elementele minții umane sunt extrem de puternice. Convingerile din subconștient au o forță nelimitată asupra vieților noastre, de zi cu zi. Acestea sunt informații pe care tu le consideri reale sau adevărate și pot fi în beneficiul sau în detrimentul tău. În intervalul 0 -7 ani, copiii invață de la părinți cum să devină persoane, imitând tiparele și mentalitatea familiei. Multe idei însușite de la cei apropiați sau de la membrii societății sunt utile, însă unele sunt negative și ne limitează succesul. De exemplu, ai aflat de acasă cum să îi respecți pe ceilalți dar și tiparul mamei, care prefera mai mult să cheltuie banii, decât să îi păstreze, iar pe termen lung, acest lucru, te conduce la dezastru financiar. Fiecare fel de a privi realitatea are o consecință și este motivul pentru care unele lucruri nu se întâmplă așa cum dorești. Nu există nicio limitare obiectivă privind abundența și împlinirea, toate fiind mecanismele subconștiente ale psihicului tău. La cursul theta healing bază decoperi cum să elimini blocajele, ștergând credințele negative la patru niveluri: bază, genetic, istoric și suflet.
 
Curs Theta Healing Bază. Sentimentele. Datorită unor experiențe dure de viață, unii oameni nu au trăit, în nicio împrejurare, bucuria ori au pierdut-o pe parcurs, din cauza unui eveniment nefericit. Dacă un copil a crescut într-un mediu abuziv, în care nu a primit afecțiune deloc, este posibil ca, subconștientul lui să nu înțeleagă ce este iubirea, deoarece nu a cunoscut-o. În aceste condiții, creierul trebuie ajutat să priceapă aspecte care îi sunt străine. Este motivul pentru care unele persoane nu reușesc să devină bogate; subconștientul lor nu are o idee clară despre bogăție, deoarece nu au avut-o niciodată. Toate aceste sentimente pot fi însușite în numai câteva secunde.
Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


Povestea mea de vindecare

Numele meu este Nicoleta Popliceanu. În jurul vârstei de 19 ani, m-am îmbolnăvit de infecție urinară, care, cu timpul, a devenit cronică recurentă. Am fost văzută de medici recunoscuți în domeniu și am încercat diverse remedii, în zadar.

Totul a durat mai bine de 15 ani și, în final, ajunsesem complet dependentă de medicamente. Cu toate acestea, 2 săptămâni pe lună eram bolnavă. Când nu eram în săptămânile norocoase, îmi petreceam zilele consumând 4-6 litri de lichide și stând până dimineața, într-o cadă cu apă fierbinte, simțindu-mă nedreptățită pentru că treceam prin așa ceva.

În cele din urmă, observându-mă, o femeie care fusese tratată de o boală dermatologică rară, cu o formă energetică de vindecare, mi-a spus că, dacă medicina nu mă ajutase până în acel moment, soluția era în altă parte.

Astfel, m-am înscris la un curs ThetaHealing bază. Am conștientizat că nu puneam bariere sănătoase în relațiile cu oamenii și am făcut o meditație. Intrând pentru 20 de minute, în starea Zen, mintea mi s-a golit complet de gânduri, am simțit că Dumnezeu este împreună cu mine și că pot realiza totul. Starea de bine care m-a cuprins, este aproape indescriptibilă. După ce am redevenit conștientă, am știut că mă vindecasem.

Acest eveniment s-a petrecut în ianuarie 2012 și, de atunci, nu am avut nicio recidivă.


Nicoleta I. Popliceanu este  unul dintre primii traineri de ThetaHealing din România și a lucrat ca translator și asistent pentru Vianna Stibal. Găsești mai multe despre instructor aici: despre Nicoleta Popliceanu

Cum am fost eu înainte de ThetaHealing?

Când suntem copii învățăm din tot ceea ce auzim și vedem. Unele dintre informațiile preluate ne sunt de folos, altele ne cauzează obstacole. La primul curs de ThetaHealing, am auzit că, este posibil să faci ce îți place și să câștigi bani din asta. Din acest motiv, am astăzi această carieră. Mi-am dat voie să îmi urmez pasiunea.

Dacă nu aș fi avut inspirația să particip la o astel de pregătire, aș fi fost și acum bolnavă. Această tehnică te va educa ușor să depistezi rapid convingerile istorice, vechi sau aparținând culturii din care faci parte și ți-ar putea cauza probleme. Un exemplu ar fi, persoanele care subconștient aleg o adicție deoarece tata sau mama le-a cerut să aibă o anumită meserie, ei nu doresc asta și a nu fi capabil din cauza viciului, este o alternativă pe care o alege mintea, de a evada dintr-o viață profesională nefericită. Alte credințe ne spun că a face bani este chinuitor sau ne îndeamnă la o percepție plină de lipsuri etc.

Fără această cunoaștere, nu aș fi avut profesia ideală, aș fi fost limitată de gânduri negative care m-ar fi stopat în multe privințe și nu aș fi avut un corp sănătos.

Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


Beneficii

Prin folosirea tehnicilor din Cursul ThetaHealing bază pentru începători:

 • vei fi, pas cu pas, inițiat în meditație, dacă nu ai mai făcut-o niciodată sau dacă ai o bază, în acest sens,  vei fi îndrumat cum să atingi niveluri mai profunde ale transei;
 • vei cunoaște direct puterea meditației de grup;
 • ți se vor transmite instrumentele de activare a chakrelor;
 • vei avea complet acces la procesul de modificare a convingerilor la nivel de subconștient;
 • vei absolvi cu o diplomă de practicant certificat de ThetaHealing;
 • vei putea folosi această terapie pentru a te ajuta pe tine, familia, prietenii sau clienții.

Testimoniale

Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


Ce vei învăța în acest program

 Cursul va începe cu Inițierea ThetaHealing, un ritual ce ajută la deschiderea centrilor energetici și elimină fisurile din aură. 

În prima parte, se va face prezentarea noțiunilor conceptuale. Definița metodei. Despre gândurile pozitive și cele negative. Teoria undelor cerebrale: beta, alfa, teta, delta și gama. Despre chakre. Simțurile intuitive. Experiment de fizică cuantică. Liberul arbitru. Vizualizarea. Comanda folosită pentru subconștient.

În această etapă a pregătirii, vei studia elemente de istorie a meditației ThetaHealing. Vei primi răspuns la întrebarea: „Cum a fost meditația ThetaHealing la început?” și vei înțelege cum a fost concepută în forma ei actuală. Practicantul, aflat într-o poziție comodă, își va concentra toată atenția pe instrucțiunile date de trainer, parcurgând imaginile și procesul, până va intra în starea cerebrală teta, specifică subconștientului, pentru a putea lucra cu acesta.

Exercițiu de vizualizare care îți va dezvolta capacitățile intuitive. Folosind vizualizarea și alte acțiuni vei putea simți mai bine ce se petrece cu persoana din fața ta.

Multe blocaje din relațiile noastre, carieră, bani, sănătate ș.a.m.d. pleacă de la modul în care am fost antrenați să gândim. Noi avem convingeri care ne-au fost date în familie, anturaj sau societate, altele transgeneraționale și concepții provenite din conștiința colectivă.

Cele limitative pot sta în calea succesului tău. Ele sunt așezate în blocuri, asemenea cărămizilor, una sub cealaltă. Este importantă extragerea rădăcinii problemei, și anume, convingerea de la fund și înlocuirea ei cu o concepție pozitivă. Această secțiune a tehnicii te va pregăti, în acest sens. În timpul cursului, se face practică, vei lucra cu cineva din sală, beneficiind reciproc.

Trei teste musculare sunt puse la dispoziția ta pentru a verifica dacă ai o anumită convingere la nivel de subconștient. Două se pot face în picioare, al treilea fiind așezat sau culcat.

Eficiența lor presupune ca organismul să fie hidratat.

O modalitate simplă de a deveni conștienți de emoțiile și sentimentele pe care nu le-am experimentat niciodată, dar, care sunt esențiale în manifestarea unor noi realizări în viață. Subconștientul nu poate crea ce nu cunoaște.

Poate că, anumite persoane au trăit o copilărie dramatică și nu au simțit fericirea sau, poate că, ai fost fericit, însă ai pierdut bucuria, pe parcurs, din cauza unei drame.

Cele 7 Planuri oferă un vehicul conceptual prin care vedem unde anume ne aflăm pe scara evoluției spirituale.

Ești o persoană cu o conștiință de planul 3 caracteristică oamenilor care cred că nu există viață după moarte și rămân mental blocați în zbuciumul planetei noastre? Ai o bunătate angelică care te-a înălțat sufletește în Planul 5, al îngerilor? Ai păreri ferme despre justiție, cauză-efect sau timp? Din acest motiv, ești pe frecvența Planului 6, unde se află Legile.

Scopul ultim este ascensiunea spre Planul 7, unde se găsește Dumnezeu.

În exterior există energii diferite. Luarea legăturii cu îngerii păzitori te poate ajuta să faci diferența dintre vibrații. 

Acesta este un exercițiu de vizualizare, prin care vei putea vedea spiritele angelice din jurul altor persoane sau pe ale tale.

Prin practică, ThetaHealing îți deschide Cel de-al Treilea Ochi, chakra implicată în clarvăz, dacă îți dorești acest lucru.

Din cauza unor convingeri că trebuie să lupte neîncetat cu răul, a nevoii de autopedeapsă și a credinței în forța răului, unele persoane se simt frecvent atacate de spirite sau chiar le atrag.

La Cursul ThetaHealing bază, vei rezolva în primul rând, gândurile care cauzează astfel de probleme. Apoi, vei primi câte o tehnică pentru încetarea unor astfel de fenomene, când se întâmplă, cu adevărat.

Această secțiune vorbește despre sufletele pereche, despre importanța iubirii de sine în atragerea sufletului pereche romantic, despre rolul aspectelor pozitive și celor negative în selectarea tipului de partener sentimental, despre flacăra geamănă, despre efectul deschiderii chakrei sexuale, despre lista criteriilor pe care trebuie să le îndeplinească cel/cea dorit/ă etc.

Cum procedăm dacă suntem deja într-o relație

De ce nu este bine să cerem o persoană perfectă

Despre familiile spirituale

Despre preferința privind fidelitatea sexuală 

Combinația dintre conștientizarea faptului că nu puneam bariere sănătoase în relațiile cu oamenii și meditația Recuperarea fragmentelor de suflet a dus la vindecarea mea de infecție urinară cronică recurentă. Timp de 20 de minute, conștiința mi-a părăsit corpul, am atins ceea ce maeștrii numesc starea Zen, mintea mi s-a golit complet de gânduri și am intrat într-o stare splendidă de beatitudine și comuniune cu Dumnezeu, în care, aveam impresia că pot să realizez totul. Când am revenit în sală, am știut că mă vindecasem.

La cursurile mele, în timpul acestei meditații, multor clienți li se activează Cel de-al Treilea Ochi.

Ne creăm propria realitate. Cu ajutorul acestei aplicații vei localiza orice blocaj care stă la baza nerealizării unui obiectiv, îl vei înlătura și înlocui cu convingeri pozitive.

Un client dorea să locuiască într-un spațiu mai generos. Când a fost întrebat, „Ce s-ar întâmpla rău dacă s-ar materializa dorința ta?” el a răspuns că, dacă ar avea o casă atât de mare, s-ar muta soacra la el și nu își dorea o astfel de situație. Dar cum ar fi, dacă și-ar face două vile, una pentru familia lui și una pentru mama soției?

La baza oricărui scop nemanifestat, există în subconștientul nostru o cauză, iar tu o vei stabili și anula.

Doar călătoria este scrisă, nu și destinația. Viitorul nu este scris în piatră, se schimbă constant o dată cu alegerile pe care le facem. Când îți înlocuiești convingerile negative, îți pregătești un destin mai bun.

Datorită stresului, poluării, alimentelor contaminate și traumelor, majoritatea oamenilor par mai îmbătrâniți cu 10-15 ani decât vârsta biologică pe care o au. Misiunea ultimului pas este să încetinească trecerea spre bătrânețe.

Totodată vei beneficia de un proces de activare a capacităților intuitive atât de necesare în următoarea fază a evoluției, pe care o traversăm.

Ți se va dezvălui funcția Conștiinței Colective și, cum, acțiunile fiecăruia de creștere personală, ajută ascensiunea tuturor.

 

Înscrie-te acum (2000 ron)! >>


Diplomele sunt eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing® şi conferă dreptul de a fi practicant ThetaHealing la nivel naţional şi internaţional.

Program: Vineri : 17- 21 Sâmbătă: 10-19 Duminică: 10-18

Investiție: 2000 ron

 

 

Decembrie

3

 • 3, 4, 5 decembrie
 • Online
Da! Confirmă locul meu acum! >>


 • q-iconVrei mai multe informații despre Cursul de ThetaHealing Bază?

  Trimite-mi o cerere de înscriere pe grupul de Facebook, ThetaHealing cu Nicoleta Popliceanu și discutăm acolo video/audio:

  https://web.facebook.com/groups/2711647178848808/

 • q-iconCe date sunt necesare pentru realizarea și eliberarea diplomei?

  Pentru realizarea diplomelor sunt necesare următoarele informații:

  • nume și prenume;
  • adresa și codul poștal;
  • numărul de telefon personal;
  • adresa de email personală.

  Aceste date se transmit prin email la nicopopliceanu@yahoo.com și validează cererea de înscriere la curs.

 • q-icon Unde se va susține Cursul ThetaHealing Bază?

  Cursul ThetaHealing Bază Online se va susține pe Zoom.

 • q-iconAm terminat Cursul ThetaHealing Bază cu un alt instructor. În ce condiții pot participa?

  Persoanele care au absolvit un curs ThetaHealing bază predat de un alt instructor, vor achita prețul la care este promovat cursul în momentul participării.

   

 • q-iconCând este pauza de prânz?

  Sâmbătă și duminică, pauza de prânz va începe la ora 13 și se va termina la ora 14.

   

 • q-iconCare este durata de valabilitate a diplomei de practicant ThetaHealing Bază?

  5 ani. După încheierea valabilității certificatului, practicantul ThetaHealing se poate recertifica participând la orice curs ThetaHealing.

 • q-iconLa ce număr de telefon vă pot contacta dacă am o urgență?

  0721638719

 • q-iconCâte persoane participă la Cursul ThetaHealing Bază?

  8-20 persoane.

 • q-iconCare este cursul următor de ThetaHealing?

  Următorul nivel este Cursul ThetaHealing Avansați, dacă faci click pe cuvintele cu font colorat găsești pagina corespunzătoare.

 • q-iconUnde găsesc mai multe informații despre metoda ThetaHealing?

  Pentru a afla mai multe informații despre ThetaHealing click pe : articole despre tehnica ThetaHealing