Curs Theta Healing. Este pentru mine?

Lucrând ca și trainer timp de peste 6 ani, am întâlnit oameni care m-au întrebat pe mine dacă este ThetaHealing ceea ce au nevoie, întrebare, la care, cu onestitate, nu aș prea fi avut cum să răspund.

Asta, deoarece, suntem diferiți (și ce bine că este așa!). Altfel, planeta ar fi fost ocupată de un sigur om în miliarde de exemplare.

Ce pot face în schimb, îți pot prezenta experiența mea cu tehnica, iar tu, vei putea decide dacă ți-ar plăcea să experimentezi un astfel de lucru.

Beneficii

  1. ThetaHealing și vindecarea fizică

În 2012 m-am înscris la un curs de Theta Healing bază, deoarece sufeream de mai bine de 15 ani de infecție urinară cronică recurentă și BOOM! m-am vindecat.

Vindecarea s-a produs printr-o meditație spirituală în undele cerebrale teta și delta, în timpul căreia am intrat într-o stare zen, de eliberare totală a minții de gânduri.

La acest proces a contribuit și faptul că, am conștientizat că am dreptul să spun NU, ThetaHealing este o metodă care te învață să îți schimbi convingerile negative.

Faptul că eu m-am vindecat cu ThetaHealing înseamnă că, dacă tu ai o boală fizică trebuie să mergi la un curs despre o modalitate spirituală de vindecare? Nu. Dacă ești o persoană care se simte atrasă de energii, meditații, spiritualitate, atunci poți alege să te vindeci printr-o modalitate energetică și este ok.

Dacă, dimpotrivă, ești un om care preferă fizica tradițională, cercetările de medicină, vizitele medicale și tot ceea ce este nou în domeniu, poate că te simți mai în largul tău să procedezi în consecință.

Am o relație bună cu medicii, le apreciez munca și apelez la serviciile lor, în anumite privințe, cum ar fi, scoaterea unei pete cauzate de soare pe față sau achiziționarea unei creme dermatologice cu factor mare de protecție etc.

În 2015, din cauza stresului, m-am îmbolnăvit de hipoglicemie. Am tratat-o din nou, cu ThetaHealing și alte instrumente de dezvoltare personală.

Câteodată, unele afecțiuni, nu pot fi tratate de medicina clasică, tocmai de aceea, pentru mine, apelul la misticism este o parașută, pe care prefer să o am, în cazul în care, soluțiile normale nu funcționează.

  1. ThetaHealing și lucrul cu undele cerebrale teta

Această tehnică te va învăța să meditezi atât de profund, încât vei face diferența dintre o stare activă a minții, cum este beta și transă în undele cerebrale teta, care accesează subconștientul.

Lucrând cu ThetaHealing, am devenit un bun hipnotizator. Este un beneficiu secundar al tehnicii. Reușesc, fără efort, să accesez subconștientul meu și pe cel al clienților mei, iar această abilitate îmi este de folos și în lucrul cu alte tehnici cum ar fi, Terapia cu copilul interior, care presupun să scoatem din subconștient amintirile despre traume, demult uitate.

 

  1. ThetaHealing și paranormalul

Datorită acestei tehnici, mi s-au activat chakrele și am trait diverse fenomene paranormale.

Am văzut, în repetate rânduri îngerii, culorile unor chakre sau am primit informații mediumnice despre clienți.

La ce îți pot folosi astfel de lucruri?

Vei știi, fără umbră de îndoială, că vei exista dincolo de moarte. Este un sentiment eliberator că totul are sens și că nu suntem un accident care se va încheia la fel de accidental, într-un mod neplăcut. Viața continuă și în afara corpului fizic.

 

  1. ThetaHealing și rezolvarea unor probleme în mod mistic

Acum câțiva ani, am plecat într-o călătorie. La câțiva kilometri, înainte să ajungem în Sibiu, cureaua de la mașina noastră s-a rupt. Aveam nevoie de o cheie specială pentru a o înlocui. Era vară, caniculă și nimeni de la firmele locale de reparații mașini nu a dorit să se deplaseze pentru a ne ajuta. În cele din urmă, cineva a fost de acord însă, ne-au cerut 500 ron pentru a tracta mașina.

Am luat hotărârea să rezolv problema prin meditație.

Accesând  undele cerebrale teta, i-am solicitat lui Dumnezeu să intervină. După  5 minute, la o distanță de câțiva metri de mine, un jeep s-a defectat. Proprietarii aveau cunoștințe la un service auto din Sibiu și aceștia au trimis o mașină cu doi mecanici, pentru a-i ajuta. Ei au constatat că motorul jeepului a fiert, au chemat pe cineva să îl tracteze, apoi, au venit la mine pentru a mă întreba ce s-a întâmplat. Mecanicii au avut cheia necesară pentru mașina mea și au înlocuit cureaua. Reparația a costat doar 60 de ron.

Desigur, există nenumărate variante de a soluționa lucrurile. Ai putea participa la un curs despre cum să devii milionar și în astfel de circumstanțe, să fii ridicat cu elicopterul, să ai mașina tractată, apoi reparată și livrată la domiciliu, indiferent de cost.

ThetaHealing este o metodă energetică și este potrivită pentru tine dacă, uneori preferi să rezolvi lucrurile într-un mod spiritual.

 

  1. ThetaHealing și animalele de companie

Un aspect care ne încălzește inimile sunt exercițiile pe care le-am făcut cu animalele de companie. La un moment dat, am avut o pisicuță și ea s-a născut cu o malformație la unul dintre ochi, care era vizibil mai mic decât celălalt.

Am dat comanda specifică vindecării în ThetaHealing. A doua zi, am plecat într-o călătorie, având de predat un curs cu durata de 3 zile. Când m-am întors, pisicuța avea ambii ochi de aceeași dimensiune.

O clientă din Oradea, a trecut prin momente dificile, după ce pisica ei a căzut de la etajul 3. La veterinar, au constat diferite fracturi, printre care, a osului palatin.

Ea ne-a rugat pe mine și pe cursanții mei să îi oferim o vindecare de grup și pisica s-a făcut bine.

O mamă și cei doi copii pe care îi are, au folosit meditația pentru a recupera papagalii pierduți.

Prin urmare, dacă ești o persoană care dorește să trăiască fenomene spirituale, să mediteze și să-și deschidă chakrele, să simtă diverse energii, să își exploreze convingerile negative etc, tehnica aceasta îți oferă o asemenea ocazie.

De asemenea, dacă preferi să îți rezolvi problemele folosind metode care nu au nicio legătură cu spiritualitatea, este în egală măsură corect și potrivit.

Unii oameni, și eu fac parte din această categorie, îmbină metodele spirituale și cele nespirituale în provocările pe care le au și rezultatele sunt fantastice.

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field