ThetaHealing Curs Bază

ThetaHealing

Cazuri vindecare

thetahealing-adn

Cursul ThetaHealing Bază (se pronunță tetahiling) a apărut după ce fondatoarea lui, Vianna Stibal a fost diagnosticată cu cancer limfatic care i-a afectat celulele din femur. Vianna, care era naturopat și avea cunoștințe solide de hipnoză datorită căsătoriei cu un hipnotizator, a folosit undele cerebrale theta ale creierului pentru a se vindeca.

1. ThetaHealing – vindecare giardia

Descoperirea că undele theta pot să vindece s-a produs într-o expediție în munți când mătușa ei din Oregon s-a îmbolnăvit pe neașteptate. Durerea puternică din stomac a făcut-o să se întindă într-unul dintre corturi și Vianna Stibal a folosit undele cerebrale theta pentru a o ajuta. Protozorul Giardia din cauza căruia suferea a fost înlăturat și femeia s-a simțit bine instantaneu.

2.  ThetaHealing – vindecare dureri spate

A doua zi, un bărbat care avea dureri puternice ale spatelui a vizitat-o pe Vianna la cabinetul ei de naturopatie și ea s-a hotărât să aplice din nou procedura.  Durerea a fost anulată și Vianna Stibal a dorit să verifice dacă această terapie funcționa și în cazul cancerului care îi punea viața în pericol.

3. ThetaHealing – vindecare cancer

Piciorul ei care era redus cu 8 cm din cauza afecțiunii, a revenit inexplicabil la dimensiunea lui normală, fără nicio urmă de boală. Primele ore de la vindecare au fost halucinante, neștiind dacă efectele ei vor dura și dacă boala ar putea reveni.
Astăzi, după 20 de ani, Vianna predă cursuri theta healing și ține seminarii în toată lumea, iar testele medicale indică o stare de sănătate normală.

4.  ThetaHealing – vindecare displazie de șold și murmur cardiac

O femeie pe nume Audrey Miller a adus-o pe strănepoata ei care avea displazie de șold și murmur cardiac la Vianna Stibal pentru a o vindeca.

Vianna a făcut 6 programări consecutive, timp de șase zile, pentru a putea lucra cu fetița care se deplasa folosind cârje.

În a treia zi de tratament, fetița s-a ridicat în picioare și a parcurs un metru fără cârje.
Ea a eliminat mai mulți viermi intestinali și murmurul cardiac a dispărut.

A fost în măsură să meargă după ce a făcut fizioterapie și a început să câștige în greutate.
Vestea s-a răspândit rapid și bolnavi din toate mediile și din toată lumea o căutau pe Vianna pentru a încerca noua tehnică de vindecare.
Unii oameni se vindecau instantaneu, alții aveau nevoie de mai multe ședințe, iar alții nu s-au vindecat.
Gradele de succes au fost diferite însă rezultatele au fost bune.

ThetaHealing – curs și undele cerebrale theta

curs-thetahealing

Noua teorie a vindecării – metoda theta healing se bazează pe undele theta ale creierului

Tehnica Theta Healing este soră cu hipnoza, pe care mulți hipnotizatori din întreaga lume au folosit-o pentru a avea efecte inclusiv în domeniul vindecărilor.
Ei îi aduc pe pacienți în starea Theta, obținând rezultate neuzuale.

Există 5 tipuri diferite de unde cerebrale: beta, theta, alpha, delta și gamma și starea theta este o stare de transă folosită în hipnoză.
Este o stare de relaxare în care undele creierului sunt încetinite la 4-7 cicli pe secundă.
Undele theta deschid subconștientul dând posibilitatea controlului convingerilor și comportamentului, antrenând mintea să se transforme și să creeze tipare noi.
Terapia Theta induce o stare foarte puternică care poate activa portaluri spre lumea spiritului și a abilităților surprinzătoare ale subconștientului.
Cursul ThetaHealing a fost elaborat în jurul informațiilor despre undele cerebrale și la început, a fost predat pe plan local.
La primul curs thetahealing bază, cursanții nu au crezut că pot să mențină starea cerebrală theta fără a fi într-o transă hipnotică profundă și Vianna Stibal a făcut o encefalografie pentru a studia aceste aspecte.
La următoarele cursuri theta healing, oamenii au fost studiați și rezultatele testelor au arătat că fiecare participant la curs intra în starea Theta.
Tehnica a fost denumită ThetaHealing după undele cerebrale theta.
După validarea accesării stării theta, din 1998 Vianna a început să țină cursuri în Statele Unite ale Americii.
Primele cursuri ThetaHealing Bază au conținut tehnica de vindecare Orian (denumirea inițială a vindecării în undele theta) și activarea ADN-ului.

ThetaHealing – Primul curs ThetaHealing pentru profesori

cursuri-thetahealing-bucurești

În 1999 a fost creat primul curs thetahealing pentru profesori, certificând oamenii pentru a preda Terapia Teta.
Durata primelor cursuri de ThetaHealing bază a fost de două zile.
Din 2000, Cursul ThetaHealing Bază care inițial se numea Curs ThetaHealing ADN1 s-a extins la 3 zile incluzând și Tehnica de lucru cu convingerile și de atunci apare sub denumirea de CursTheta Healing ADN2.
Tot din anul 2000, cursul a început să fie predat la nivel mondial.
Lucrul asupra convingerilor este un proces de Terapie Theta Healing care modifică convingerile și programele din conștient și din subconștient.
Programele au fost învățate în copilărie, în cadrul societății, sau sunt genetice.
Cursul ThetaHealing Bază, reprogramează creierul în undele theta – șterge programele negative și de multe ori, ștergerea și înlocuirea acestor credințe limitative a dus la vindecare și la eliminarea blocajelor emoționale, pentru că au dispărut efectele negative ale acestor programe asupra stării de sănătate.

Curs ThetaHealing Bază – Programe avansate

În anul 2003, Cursul ThetaHealing Bază a fost dezvoltat și Tehnica de lucru cu sentimentele a fost adăugată.
Din cauza unor experiențe dure, unii oameni nu au trăit niciodată anumite sentimente.
Unii copii provin dintr-un mediu stresant, de nesiguranță, sau din cauza abuzurilor nu au trăit niciodată sentimentul de bucurie, afecțiunea sau iubirea.
Acesta este motivul pentru care unii oameni nu ajung bogați. Dacă nu ai fost niciodată bogat și nu știi cum se simte sentimentul bogăției, subconștientul tău nu înțelege definiția bogăției și prin urmare, nu știe ce să îți livreze.
În cadrul Cursului ThetaHealing Bază, subconștientul este antrenat să învețe asemenea sentimente și definiții.
Cursul ThetaHealing Avansați a apărut după 8 ani, în 2003.

Curs ThetaHealing Bază și spiritualitate

Capacitățile noastre intuitive avansate ies din subconștient în cadrul cursului thetahealing bază și mulți participanți normali au declarat că au trăit fenomene spirituale inexplicabile în timpul cursurilor de thetahealing.
Când mintea conștientă este în frecvența theta profundă, subconștientul iese la  suprafață. Îți vei aminti momente uitate din copilărie, sentimente și emoții pozitive de care nu mai știai și traumele și aspectele negative ale caracterului apar în comportamentul cursantului  deoarece conștiința nu mai are același nivel de control și de cenzură. Aceste manifestări pun baza programelor și tiparelor cu care se lucrează la curs.
Cursul ThetaHealing Bază este o experiență unică și un fenomen pe care nu ai dori să îl ratezi în viață, dacă dorești să ai acces la laturile tale divine latente.
Și întradevăr, este divin să te scufunzi în abilitățile vaste ale subconștientului tău elevat.

Curs ThetaHealing Bază – Alte subiecte

Cuvintele și gândurile și legătura dintre acestea și viața ta.
Metoda Theta Healing verifică ce convingeri sunt în subconștient deoarece ele îți creează destinul.
Programarea minții subconștiente se face într-un limbaj pe care subconștientul îl înțelege.
Cuvintele vorbite și gândirea sunt programare și fiecare program creează efecte.
Gândurile pozitive aduc efecte pozitive în viața ta.
Gândurile negative – prejudicii.
Toate gândurile și convingerile noastre creează paradigma în care trăim și care ne scapă de sub control.
Când undele Theta sunt suficient de puternice, în cadrul cursului se produc manifestări greu de explicat, cum ar fi, vindecarea, un telefon neașteptat care îți schimbă viața sau o experiență parapsihică importantă.

ThetaHealing – Experimente despre puterea gândului

“După descoperirea capacității de răspuns la bacteriile de iaurt, la alge, la drojdie și la alimente, Cleve Backster a învățat să separe globulele albe (leucocitele) din saliva umană și a plasat într-o eprubetă cu mai multe milioane de globule albe electrozi conectați la un electroencefalograf. Persoana de la care fuseseră recoltate globulele se afla la o distanță de circa 30 de km. Celulele (globulele) au reacționat la starea de stres a persoanei, modificările fiind înregistrate în același timp în care aveau loc.
Dacă putem trimite prin aer microunde care ne permit să comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile, putem concepe că și creierele noastre acționeză într-un mod similar. Iată de ce trebuie să fim foarte atenți la toate formele-gând care ne vin în minte. Experiența noastră este pozitivă sau negativă în funcție de gândurile noastre, care sunt reale.” Vianna Stibal – Fondator Tehnica Theta Healing.

Curs ThetaHealing Bază – Vindecarea mea

5. Numele meu este Nicoleta Popliceanu și sunt Instructor certificat ThetaHealing. Practic Metoda Theta Healing de patru ani și experiențele revelate mi-au depășit orice așteptare.

În jurul vârstei de 18 ani, m-am îmbolnăvit de infecție urinară. Îmi amintesc că primul tratament de care am beneficiat a fost unul empiric. Mama mea a împachetat sare de bucătărie în săculeți de pânză pe care i-a încălzit la aragaz și mi i-a pus pe abdomen. În paralel, ea mi-a administrat biseptol și am consumat ceai de mușețel. În câteva ore, simptomele dureroase au dispărut, însă câteva luni mai târziu, boala a revenit.
Am decis atunci, că a sosit timpul să apelez la ajutor medical calificat și mi-am făcut o programare la un urolog. Aici s-a confirmat diagnosticul de infecție urinară, pe care îl bănuiam. El mi-a prescris diferite antibiotice pe care le-am respectat întocmai, dar care m-au ajutat numai pe moment.
Timp de mai mulți ani, eu și partenerul meu de la vremea aceea, am căutat toate serviciile medicale de renume și am folosit multe remedii naturiste, fără rezultat, până într-o seară când, am făcut o criză atât de puternică, încât am ajuns la spital.
Acolo am aflat pentru prima dată, că infecția mea urinară era cronică recurentă.
Printr-un curs de împrejurări, am ajuns la un curs de NLP și acolo am cunoscut o femeie care s-a vindecat de o afecțiune dermatologică gravă a gambelor. Ea mi-a recomandat să apelez la o tehnică energetică veche de vindecare.
Odată ajunsă în cabinetul maestrei care era specializată în această tehnică, ea m-a anunțat că nu îmi va aplica o ședință de vindecare, deoarece urma să mă vindec singură.
La scurt timp, cineva a postat pe pagina mea de Facebook un anunț că se va organiza un Curs ThetaHealing Bază la mine în oraș. M-am înscris imediat și m-am vindecat spontan în cadrul acelui curs.

Curs ThetaHealing Bază – De ce nu se vindecă oamenii

Convingeri cum ar fi:
Trebuie să fiu bolnav.
Nu merit să mă vindec.
Boala mea este incurabilă.
Trebuie să fiu pedepsit.
Doresc să mor.
Trebuie să am această boală.
Nu pot să mă vindec instantaneu.
E ceva genetic, etc.; pot împiedica o persoană să se vindece.
Intoxicarea cu anumite substanțe și bolile pot crea gânduri specifice intoxicațiilor și bolilor respective.
Convingerile și emoțiile negative pot avea reacții adverse asupra stării de sănătate a unui om.

Alte teme prezentate la Cursul Theta Healing Bază sunt:  o meditație Theta Healing, cum să te vindeci singur, vindecarea de grup, chakrele și capacitățile intuitive, liberul arbitru, comanda, vizualizarea, fizică cuantică, imaginația, Cele Șapte Planuri ale Existenței, spirite negative, îngerii, atacurile paranormale, chemarea sufletului pereche, recuperarea părților de suflet, manifestarea, citirea viitorului, activarea ADN-ului, etc.

Theta Healing carte:

Vianna Stibal – ThetaHealing, Editura Adevăr Divin

 

 

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field