ThetaHealing Curs Bază

ThetaHealing

Cazuri vindecare

 

Cursul ThetaHealing Bază (se pronunță tetahiling) a apărut după ce, fondatoarea lui, Vianna Stibal a fost diagnosticată cu cancer limfatic care i-a afectat celulele din femur. Vianna, fiind naturopat, avea cunoștințe solide de hipnoză deoarece era căsătorită cu un hipnotizator și a folosit undele cerebrale theta pentru a se vindeca.

1. ThetaHealing și vindecarea de giardia

Descoperirea că undele theta pot să vindece s-a produs într-o vacanță la munte, în care, mătușa ei din Oregon s-a îmbolnăvit pe neașteptate. Durerea puternică din stomac a făcut-o să se întindă într-unul dintre corturi și Vianna Stibal a folosit undele cerebrale theta pentru a o ajuta. Protozorul Giardia, din cauza căruia suferea mătușa, a fost înlăturat și, femeia s-a simțit bine instantaneu.

2.  ThetaHealing și vindecarea durerilor de spate

A doua zi, un bărbat, care acuza dureri puternice ale spatelui, a vizitat-o pe Vianna, la cabinetul ei de naturopatie și ea s-a hotărât să aplice din nou procedura.  Durerea a fost anulată și Vianna Stibal a dorit să verifice dacă această terapie funcționa și în cazul cancerului care îi punea viața în pericol.

3. ThetaHealing și vindecarea de cancer

Piciorul ei fiind redus cu 8 cm din cauza afecțiunii, a revenit inexplicabil la dimensiunea lui normală, fără nicio urmă de boală. Primele ore de la vindecare au fost halucinante, neștiind dacă efectele ei vor dura și dacă boala ar putea reveni.
Astăzi, după 20 de ani, Vianna predă cursuri theta healing și ține seminarii în toată lumea, iar testele medicale indică o stare de sănătate normală.

4.  ThetaHealing și vindecarea displaziei de șold și a murmurului cardiac

O femeie pe nume Audrey Miller, a adus-o pe strănepoata ei, care avea displazie de șold și murmur cardiac, la Vianna Stibal pentru a o vindeca.

Vianna a făcut 6 programări consecutive, timp de șase zile, pentru a putea lucra cu fetița care se deplasa folosind cârje.

În a treia zi de tratament, fetița s-a ridicat în picioare și a parcurs un metru fără cârje.
Ea a eliminat mai mulți viermi intestinali și murmurul cardiac a dispărut.

A fost în măsură să meargă după ce a făcut fizioterapie și a început să câștige în greutate.
Vestea s-a răspândit rapid și bolnavi din toate mediile și din toată lumea o căutau pe Vianna pentru a încerca noua tehnică de vindecare.
Unii oameni se vindecau instantaneu, alții aveau nevoie de mai multe ședințe, iar alții nu s-au vindecat.
Gradele de succes au fost diferite însă, rezultatele au fost bune.

ThetaHealing. Curs și unde cerebrale theta

curs-thetahealing

Noua teorie a vindecării, metoda theta healing se bazează pe undele theta ale creierului.

Tehnica Theta Healing este soră cu hipnoza, pe care mulți hipnotizatori din întreaga lume au folosit-o pentru a obține rezultate în domeniul vindecărilor.
Ei îi aduc pe pacienți în starea Theta, obținând rezultate neobișnuite.

Există 5 tipuri diferite de unde cerebrale: beta, teta, alfa, delta și gama.

Starea teta este o stare de transă folosită în hipnoză.
În această stare, undele creierului sunt încetinite la 4-7 cicli pe secundă.
Undele theta accesează subconștientul dând posibilitatea schimbării convingerilor și comportamentului, antrenând mintea să se transforme și să creeze tipare noi.
Terapia Theta activează portaluri spre lumea invizibilă, folosind abilităților imense ale subconștientului.
Cursul ThetaHealing bază a fost elaborat în jurul informațiilor despre undele cerebrale și la început, a fost predat pe plan local.
La primul curs thetahealing bază, cursanții nu au crezut că pot să mențină starea cerebrală theta fără a fi într-o transă hipnotică profundă și Vianna Stibal a făcut o encefalografie pentru a studia aceste aspecte.
La următoarele cursuri theta healing, oamenii au fost studiați și rezultatele testelor au arătat că fiecare participant la curs intra în starea Theta.
Tehnica a fost denumită ThetaHealing după undele cerebrale theta.
După validarea accesării stării theta, din 1998 Vianna a început să țină cursuri în Statele Unite ale Americii.
Primele cursuri ThetaHealing Bază au conținut tehnica de vindecare Orian (denumirea inițială a vindecării în undele theta) și activarea ADN-ului.

ThetaHealing. Despre primul curs ThetaHealing pentru profesori

cursuri-thetahealing-bucurești

În 1999 a fost creat primul curs Thetahealing pentru profesori, certificând oamenii pentru a preda Terapia Teta.
Durata primelor cursuri de ThetaHealing bază a fost de două zile.
Din 2000, Cursul ThetaHealing Bază, care inițial se numea Curs ThetaHealing ADN1, s-a extins la 3 zile incluzând și Tehnica de lucru cu convingerile. De atunci, apare sub denumirea de CursTheta Healing ADN2.
Tot din anul 2000, cursul a început să fie predat la nivel mondial.
Lucrul asupra convingerilor este un proces de Terapie Theta Healing care modifică convingerile din conștient și din subconștient.
Programele au fost învățate în copilărie, din societate, sau pot fi genetice.
Cursul ThetaHealing Bază reprogramează creierul în undele theta,  șterge convingerile negative și de multe ori, anularea și înlocuirea credințelor limitative a dus la vindecare fizică și la eliminarea blocajelor emoționale, pentru că au dispărut efectele negative ale convingerilor negative asupra stării de sănătate.

Curs ThetaHealing Bază și sentimente

În anul 2003, Cursul ThetaHealing Bază a fost dezvoltat și Tehnica de lucru cu sentimentele a fost adăugată.
Din cauza unor traume, unii oameni nu au trăit niciodată anumite sentimente.
Unii copii provin dintr-un mediu stresant, nesigur și din cauza abuzurilor, nu au trăit niciodată sentimentul de bucurie, afecțiunea sau iubirea.
Din acest motiv există oameni care nu pot ajunge bogați. Dacă nu ai fost niciodată înstărit și nu știi cum se simte sentimentul bogăției, subconștientul tău nu înțelege definiția prosperității și, prin urmare, nu știe ce să îți livreze.
În cadrul Cursului ThetaHealing Bază, subconștientul este antrenat să învețe astfel de sentimente și definiții.
Cursul ThetaHealing Avansați a apărut după 8 ani, în 2003.

Curs ThetaHealing Bază și spiritualitate

Capacitățile noastre intuitive ies din subconștient în cadrul cursului thetahealing bază și mulți participanți, fără o experiență anterioară în acest sens, au declarat că au trăit fenomene mistice inexplicabile în timpul cursurilor de Thetahealing.
Când creierul generează unde theta, subconștientul iese la suprafață. Îți vei aminti momente uitate din copilărie, sentimente și emoții pozitive de care nu mai știai iar traumele și aspectele negative ale personalității apar în comportamentul cursantului  deoarece conștiința nu mai are același nivel de control și de cenzură. Aceste manifestări pun baza convingerilor și tiparelor cu care se lucrează la curs.
Cursul ThetaHealing Bază este o experiență unică și un fenomen pe care nu ai dori să îl ratezi în viață, dacă dorești să ai acces la laturile tale divine latente.
Și întradevăr, este divin să te scufunzi în abilitățile vaste ale subconștientului tău.

Curs ThetaHealing Bază și alte subiecte

Cuvintele, gândurile și legătura dintre acestea și viața ta.
Metoda Theta Healing verifică ce convingeri avem în subconștient deoarece ele îți creează destinul.
Programarea minții subconștiente se face într-un limbaj pe care subconștientul îl înțelege.
Cuvintele vorbite și gândirea sunt programare și fiecare program creează efecte.
Gândurile pozitive aduc efecte pozitive în viața ta.
Gândurile negative cauzează prejudicii.
Toate gândurile și convingerile noastre creează paradigma personală și care ne scapă de sub control.
Când undele Theta sunt suficient de puternice, în cadrul cursului se produc manifestări greu de explicat, cum ar fi, vindecarea, un telefon neașteptat care îți schimbă viața sau o experiență parapsihică importantă.

ThetaHealing și experimente despre puterea gândului

“După descoperirea capacității de răspuns la bacteriile de iaurt, la alge, la drojdie și la alimente, Cleve Backster a învățat să separe globulele albe (leucocitele) din saliva umană și a plasat într-o eprubetă cu mai multe milioane de globule albe electrozi conectați la un electroencefalograf. Persoana de la care fuseseră recoltate globulele se afla la o distanță de circa 30 de km. Celulele (globulele) au reacționat la starea de stres a persoanei, modificările fiind înregistrate în același timp în care aveau loc.
Dacă putem trimite prin aer microunde care ne permit să comunicăm cu ajutorul telefoanelor mobile, putem concepe că și creierele noastre acționeză într-un mod similar. Iată de ce trebuie să fim foarte atenți la toate formele-gând care ne vin în minte. Experiența noastră este pozitivă sau negativă în funcție de gândurile noastre, care sunt reale.” Vianna Stibal, fondator Tehnica Theta Healing.

Curs ThetaHealing Bază și vindecarea mea

5. Numele meu este Nicoleta Popliceanu.

Sunt instructor și practicant ThetaHealing certificat din 2012. Practic Metoda Theta Healing  și experiențele revelate mi-au depășit orice așteptare.

În jurul vârstei de 18 ani, m-am îmbolnăvit de infecție urinară. Îmi amintesc că primul tratament de care am beneficiat a fost unul empiric. Mama mea a împachetat sare de bucătărie în săculeți de pânză pe care i-a încălzit la aragaz și mi i-a pus pe abdomen. În paralel, ea mi-a administrat biseptol și am consumat ceai de mușețel. În câteva ore, simptomele dureroase au dispărut, însă câteva luni mai târziu, boala a revenit.
Am decis atunci, că a sosit timpul să apelez la ajutor medical calificat și mi-am făcut o programare la un urolog. Aici s-a confirmat diagnosticul de infecție urinară, pe care îl bănuiam. El mi-a prescris diferite antibiotice pe care mi le-am administrat întocmai dar, care, m-au ajutat numai pe moment.
Timp de mai mulți ani, eu și partenerul meu de la vremea aceea, am căutat toate serviciile medicale de renume și am folosit diferite remedii naturiste, fără rezultat, până într-o seară când, făcând o criză puternică, am ajuns la spital.
Acolo am aflat pentru prima dată că, infecția mea urinară de care sufeream era cronică recurentă.
Printr-un concurs de împrejurări, am ajuns la un curs de NLP, și, acolo, am cunoscut o femeie care s-a vindecat de o afecțiune dermatologică gravă a gambelor. Ea mi-a recomandat să apelez la o tehnică energetică veche de vindecare.
Odată ajunsă în cabinetul maestrei care era specializată în această tehnică, ea m-a anunțat că nu îmi va aplica o ședință de vindecare, deoarece urma să mă vindec singură.
La scurt timp, cineva a postat, pe pagina mea de Facebook, un anunț că va fi organizat un Curs ThetaHealing Bază la mine în oraș. M-am înscris imediat și m-am vindecat spontan în cadrul acelui curs.

Curs ThetaHealing Bază. De ce nu se vindecă oamenii

Convingeri cum ar fi:
Trebuie să fiu bolnav.
Nu merit să mă vindec.
Boala mea este incurabilă.
Trebuie să fiu pedepsit.
Doresc să mor.
Trebuie să am această boală.
Nu pot să mă vindec instantaneu.
E ceva genetic etc.; pot împiedica o persoană să se vindece.
Intoxicarea cu anumite substanțe și bolile pot crea gânduri specifice intoxicațiilor și bolilor respective.
Convingerile și emoțiile negative pot avea reacții adverse asupra stării de sănătate a unui om.

Alte teme prezentate la Cursul Theta Healing Bază sunt: meditația Theta Healing, cum să te vindeci singur, vindecarea de grup, chakrele și capacitățile intuitive, liberul arbitru, comanda, vizualizarea, fizică cuantică, imaginația, Cele Șapte Planuri ale Existenței, spiritele negative, îngerii, atacurile paranormale, chemarea sufletului pereche, recuperarea părților de suflet, manifestarea, citirea viitorului, activarea ADN-ului etc.

Theta Healing carte:

Vianna Stibal – ThetaHealing, Editura Adevăr Divin

 

 

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field