Cursuri ThetaHealing cu Nicoleta Popliceanu

cursuri thetahealing

Cursuri ThetaHealing

Cursuri ThetaHealing fundamentale – Curs ThetaHealing® Bază și Curs ThetaHealing® Avansat

Bine ați venit în minunata lume a vindecării în undele theta!

Ce este ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnică alternativă de reprogramare a subconștientului în undele theta și de vindecare la nivel emoțional, spiritual și fizic.

Fondatoarea Tehnicii ThetaHealing este Vianna Stibal.

Ce nu este ThetaHealing?

Deși termenul de spiritualitate le mai provoacă uneori confuzie anumitor persoane, spiritualitatea nu se referă întotdeauna la religie, ThetaHealing nu este un cult sau o religie, ci o metodă de reprogramare a minții, de vindecare a emoțiilor și a corpului folosind undele theta ale creierului.

ThetaHealing va atinge acea parte din sufletul tău care are nevoie de vindecare și care părea că nu o vei mai găsi.

 1. Curs ThetaHealing Bază

Ești o ființă de lumină minunată și inteligentă!

Pentru a te înscrie la un curs ThetaHealing bază mergi la: cursuri theta healingcursuri-thetahealing-theta

Cele mai mari dureri din viață provin din faptul că tu ai uitat natura ta divină și capacitatea nelimitată de a-ți crea viața.

Negarea sursei de unde provii și a valorii tale este posibilă într-o societate care are tendința să ascundă că viața poate fi magică, iar tu poți avea rezultate incredibile. Dar pentru asta, este necesar ca mai întâi, să fii tu bine cu tine însuți/însăți.

Să te întorci la esența ta adevărată, să îți vindeci emoțiile de durere, tristețe, disperare, singurătate, abandon, respingere, resentimentele, regretele, mânia, etc.

Tu ești o ființă divină având o experiență umană și toate potențialurile tale latente pot fi activate prin al doilea lucru pe care îl facem la cursul ThetaHealing bază – reprogramarea convingerilor limitative.

Poți începe explorarea subconștientului tău de oriunde, începând cu convingerile negative despre tine, despre alții sau în carieră, sănătate și abundență.

Singurul loc greșit de unde să începi, ar fi să nu începi deloc.

Să te lași în voia paradigmelor și gândurilor tale negative de care nu îți dai seama și care aduc dramă, probleme și limitări.

Dacă nu înveți cum să îți controlezi mintea, nu vei afla niciodată cât de mult ai putea să crești și cine poți fi, ce poți face și ce poți avea cu adevărat.

În momentul în care vei schimba programele negative ale subconștientului tău referitoare la carieră, sănătate, bani, modul în care te vezi pe tine, îi vezi pe ceilalți și lumea înconjurătoare, vei fi martor la transformarea vieții tale și la noi rezultate!

Vino să descoperi că ești o minune și că lumea poate fi un loc magic în care să creezi tot ceea ce este mai bun pentru tine!

Acest curs îți va vindeca inima, îți va reprograma mintea și te va învăța cum să lucrezi cu tine, cu familia și cu cei dragi, oferindu-ți un instrument rapid și clar pe care să îl folosești ori de câte ori cineva va avea nevoie.

Fiecare Curs Theta Healing Bază te va învăța o meditație theta healing cu care vei accesa (sigur!) undele theta.

Vei face exerciții practice de reprogramare a gândurilor (programelor) negative. Vei lucra cu un coleg căruia îi vei schimba câteva convingeri și cineva va lucra cu tine, rezolvându-ți o problemă, la fiecare exercițiu.

Totul este confidențial! Tu îți vei alege problema și nimeni nu  va insista să discuți despre aspecte care ai prefera să rămână private.

De asemenea, vom face fizică cuantică, exerciții de vindecare a sufletului, recuperare a părților de suflet și vei învăța cum să îți activezi sau dezvolți capacitățile intuitive blocate.

Avem mai multe exerciții de deschidere a chakrelor, manifestare prin puterea vorbelor, a gândurilor, a vizualizării și a respirației și multe altele.

Ce primești la curs:

1. Manualul Curs Bază ThetaHealing

2. Cartea ThetaHealing – Înalță-te și caută-L pe Dumnezeu, Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu

Mai multe informații despre cărțile ThetaHealing publicate în Romania găsești aici: THETA HEALING CARTE

3. Diploma – Diplomele sunt eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK®- SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing® şi conferă dreptul de a fi practician ThetaHealing la nivel naţional şi internaţional.

4. Înscrierea pe site-ul official www.thetahealing.com ca practicant al Tehnicii ThetaHealing (dacă dorești)

Program curs:

Vineri, 17-21

 

Înscrierea și predarea materialelor

Introducere în ThetaHealing

Puterea gândurilor și a vorbelor și efecte

Undele Theta

Accesarea undelor Theta – Meditație Theta

Chakre și simțuri paranormale

Fizică cuantică

Liber Arbitru

Vizualizarea

Comanda

Exercițiu vizualizare

 

Sâmbătă, 10-16

Pauză masă (13-14)

 

Autovindecarea, Vindecarea altei persoane, Vindecarea de grup

Test muscular

Schimbarea convingerilor

Schimbarea sentimentelor

Cele Șapte Planuri ale Existenței

 

Duminică, 10-16

Pauză masă (13-14)

 

Exercițiu cu îngerii

Exerciții protecție (spirite & atacuri)

Suflete pereche

Recuperarea părților de suflet

Manifestarea

Despre viitor

Despre moarte

Activare ADN

 

2. Curs ThetaHealing Avansați

cursuri-thetahealing-avansați

Cele Șapte Planuri ale Existenței

Condiții prealabile de participare: Curs ThetaHealing Bază

Noi suntem ființe magnifice care își creează realitatea!

Cursul ThetaHealing Avansați este o dezvoltare a Cursului ThetaHealing Bază și un ghid rapid care te va învăța cum să lucrezi cu energia atomilor pentru a crea tot ceea ce îți dorești în viață.

Vom învăța cum să eliminăm angajamente, jurăminte, resentimente, regrete, supărare, răzbunarea, agresivitatea, gelozia, invidia, amărăciunea și alte lucruri care ne blochează.

Vom învăța cum să vindecăm suflete zdrobite.

Cursul cuprinde o descărcare de sute de sentimente  pozitive pe care o va face instructorul  și viteza schimbărilor cu acest lucru este uimitoare!

De asemenea, vei fi instruit cum să faci tehnica de lucru cu fricile și fobiile.

Natura vieții este energie. Tot ceea ce există sunt Cele Șapte Planuri ale Existenței alcătuite din energie de vibrație și viteze diferite. Dezvoltarea acestor lecții despre planuri te va introduce în lumea magică a evoluției spirituale pentru că vei înțelege ce convingeri trebuie să elimini pentru a progresa pe o nouă treaptă.

3. Manifestare și Abundență

Abundența este dreptul tău divin! 

cursuri-thetahealing-manifestare

Condiții prealabile de participare: Curs ThetaHealing Bază și Curs ThetaHealing Avansați

Acest curs îţi va deschide o perspectivă la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată, învăţându-te cum să găseşti drumul divin al prosperităţii chiar în interiorul tău!

Vianna Stibal spune că originile problemelor noastre materiale, adesea nici măcar nu sunt referitoare la bani!

Cursul oferă un chestionar cu 100 de întrebări prin care vei depista unde sunt blocajele tale materiale care te țin pe loc.

Vei descoperi la acest curs cum să ai o reputaţie, cum să-ţi găseşti direcţia în viaţă, cum să trăieşti fără milă de sine, invidie, fără să râvneşti la ce au alţii, fără lamentare, mânie, cheltuială excesivă, fără să dai vina pe partener pentru eşecuri, etc. şi vei primi 100 de programe care îţi vor identifica şi rezolva obstacolele materiale.

Alte subiecte includ responsabilitatea, listele pentru abundenţă, cum să pui bariere sănătoase în relaţiile cu alţii, despre timpul divin, onestitatea, responsabilitatea, generozitatea, reputaţia, planificare, cum să-ţi aminteşti viitorul, reguli pentru casă şi când iei masa şi multe altele.

Alte cursuri ThetaHealing predate de Nicoleta Popliceanu:

4. Dig Deeper

5. Relații cu lumea – pagina de prezentare este în curs de realizare.

Cursuri ThetaHealing:

Terapia Teta® este o modalitate de vindecare energetică creată de Vianna Stibal, cu sediul în Idaho, SUA și care are instructori calificați în toată lumea.

Cursuri ThetaHealing predate de Vianna Stibal și de instructorii certificați în Tehnica ThetaHealing:

Curs ThetaHealing® Bază

Curs ThetaHealing® Avansați – Cele Șapte Planuri ale Existenței

Curs ThetaHealing® – Manifestare și abundență

Curs ThetaHealing® – Anatomie intuitivă

Curs ThetaHealing® – Copiii curcubeu

Curs ThetaHealing® – Boli și afecțiuni

Curs ThetaHealing® – ADN 3

Curs ThetaHealing® – Relații mondiale

Curs ThetaHealing® – Jocul divin al vieții

Curs ThetaHealing® – Sapă mai adânc

Alternativ ai putea studia Creșterea unei practici spirituale – curs de marketing pentru dezvoltare personală și spirituală creat de Hiroyuki Miyazaki (Reprezentantul ThetaHealing® al Japoniei) – manual tradus în limba română de Nicoleta Popliceanu – Instructor Certificat ThetaHealing® și practicant ThetaHealing® din 2012

Nicoleta Popliceanu

 

Sunt Nicoleta Popliceanu și le arăt femeilor cum să treacă de la stress și frică, de la nu pot și  nu știu, la a fi persoana aceea suculentă de succes care îți poate crea viața și cariera pe care le-ai visat dintotdeauna și care poate impacta cultura din care faci parte!

 

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field