Cursuri ThetaHealing cu Nicoleta Popliceanu

Poză cu Nicoleta Popliceanu pt. art. despre cursuri thetahealing

Cursuri ThetaHealing

Cursuri ThetaHealing Fundamente:

Curs ThetaHealing® Bază

Curs ThetaHealing® Avansat

Dig Deeper

Bine ați venit în minunata lume a vindecării în undele theta!

Ce este ThetaHealing?

ThetaHealing este o tehnică complementară care lucrează cu undele theta și cu ajutorul căreia putem obține vindecare emoțională, spirituală și fizică.

Fondatoarea Tehnicii ThetaHealing este Vianna Stibal.

Ce nu este ThetaHealing?

Deși termenul de spiritualitate le mai provoacă uneori confuzie unor persoane, spiritualitatea nu se referă întotdeauna la religie, ThetaHealing nefiind un cult, o sectă sau o religie, ci o metodă de reprogramare a minții, de vindecare a emoțiilor și a corpului folosind undele theta ale creierului.

Metoda ThetaHealing atinge acea parte din sufletul tău care are nevoie de vindecarea ce părea că nu o vei mai obține.

 1. Curs Theta Healing Bază

Ai un potențial inimaginabil care așteaptă să fie descoperit!

cursuri-thetahealing-thetaCele mai mari dureri pe care le experimentezi au legătură cu faptul că, ai uitat natura ta divină și capacitatea nelimitată de a-ți crea viața.

Negarea sursei de unde provii și a valorii tale este posibilă într-o societate care are tendința să ascundă că, viața poate fi un succes, iar tu poți avea rezultate deosebite. Dar pentru asta, este necesar ca, mai întâi, să fii tu bine cu tine însuți/însăți.

Să te întorci la esența ta reală, să îți vindeci emoțiile de durere, tristețe, disperare, singurătate, abandon, respingere; resentimentele, regretele și mânia etc.

Ești o ființă divină având o experiență umană și potențialul tău latent poate fi activat printr-o tehnică pe care o învățăm la cursul ThetaHealing bază – reprogramarea convingerilor limitative.

Poți începe explorarea subconștientului tău de oriunde, începând cu asumpțiile negative despre tine, despre alții sau despre carieră, sănătate și abundență.

Singurul punct greșit de unde să începi, ar fi să nu începi deloc.

Să te lași în voia paradigmelor sau gândurilor negative, de care nu îți dai seama dar, care, generează dramă, probleme și limitări.

Dacă nu știi cum să îți controlezi mintea, nu vei afla niciodată cât de mult ai putea să crești, cine ai putea fi, ce ai putea face și ce ai putea să ai, cu adevărat.

Când vei schimba credințele negative ale subconștientului tău referitoare la vocație, stare fizică, bani și la modul în care te vezi pe tine, pe ceilalți ori lumea înconjurătoare, viața ta se va transforma și vei avea noi rezultate!

Vino să descoperi că ai resurse și că lumea poate fi un loc mai plăcut, în care să creezi tot ceea ce-i mai bun pentru tine!

Acest curs îți poate vindeca sufletul, îți va reprograma mintea și te va învăța cum să lucrezi cu tine, cu familia și cu cei dragi, oferindu-ți unelte rapide și clare pe care să le folosești ori de câte ori vei avea nevoie.

Cursul Theta Healing Bază conține o meditație theta healing cu care vei accesa (sigur!) undele theta.

Vei face exerciții practice de schimbare a concepțiilor limitative, lucrând cu colegul tău, căruia îi vei schimba câteva concepții eronate  și cineva va exersa cu tine, rezolvându-ți o problemă.

Totul este confidențial! Îți vei alege singur blocajul și imeni nu  va insista să discuți despre aspectele care preferi să rămână private.

De asemenea, vom face elemente de fizică cuantică, exerciții de vindecare a sufletului, o tehnică de recuperare a părților de suflet și vei învăța cum să îți activezi sau să îți dezvolți capacitățile intuitive ascunse.

Avem diferite practici pentru deschiderea chakrelor, manifestare prin puterea vorbelor, a gândurilor, a vizualizării, a respirației și multe altele.

Materiale disponibile la curs:

1. Manualul Curs Bază ThetaHealing

2. Cartea ThetaHealing – Înalță-te și caută-L pe Dumnezeu, Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu

Mai multe informații despre cărțile ThetaHealing, publicate în România, găsești aici: THETA HEALING CARTE

3. Diploma

Diplomele sunt eliberate şi înregistrate oficial de Institutul de Cunoaştere THInK® – SUA, cu serie şi număr unic pentru fiecare participant şi pentru fiecare curs ThetaHealing®, conferind dreptul de a fi practicant ThetaHealing la nivel naţional şi, respectiv, internaţional.

4. Înscrierea pe site-ul official www.thetahealing.com ca practicant certificat al Tehnicii ThetaHealing® (dacă dorești).

Vineri

Înscrierea și predarea materialelor

Inițierea

Introducerea în ThetaHealing

Puterea gândurilor și a vorbelor; efectele acestora

Undele Theta

Meditația ThetaHealing – Spre al Șaptelea Plan

Chakrele și simțurile paranormale

Experimentul Observatorul din fizica cuantică

Liberul arbitru

Vizualizarea

Comanda

Exercițiu vizualizare

 

Sâmbătă

Pauză masă (13-14)

Autovindecarea

Vindecarea altei persoane

Vindecarea de grup

Testele musculare

Schimbarea convingerilor

Schimbarea sentimentelor

Cele Șapte Planuri ale Existenței

 

Duminică

Pauză masă (13-14)

Exercițiul cu îngerii păzitori

Practicile de protecție (spirite, atacuri)

Sufletele pereche

Recuperarea părților de suflet

Manifestarea

Citirea de viitor

Noțiunile despre moarte

Activarea de  ADN

2. Curs ThetaHealing Avansați

cursuri-thetahealing-avansați

Cele Șapte Planuri ale Existenței

Condiții prealabile de participare: Curs ThetaHealing Bază

Noi suntem ființe magnifice care își creează realitatea!

Cursul ThetaHealing Avansați este o dezvoltare a Cursului ThetaHealing Bază și un ghid rapid care te va învăța cum să lucrezi cu energia atomilor pentru a crea tot ceea ce îți dorești în viață.

Vom învăța cum să eliminăm angajamentele, jurămintele, resentimentele, regretele, supărarea, răzbunarea, agresivitatea, gelozia, invidia, amărăciunea și altele, care ne fac să batem pasul pe loc.

Vom afla cum să vindecăm sufletele zdrobite.

Cursul cuprinde o descărcare de sute de sentimente  pozitive, pe care o va face instructorul  și viteza schimbărilor cu acest instrument este uimitoare!

De asemenea, vei primi uneltele pentru a rezolva fricile și fobiile.

Natura vieții este energie. Tot ceea ce există sunt Cele Șapte Planuri, alcătuite din frecvențe de vibrație și viteze diferite.

Dezvoltarea acestor lecții despre planuri te va introduce în lumea magică a evoluției spirituale pentru că, vei înțelege ce convingeri trebuie să elimini, pentru a progresa.

3. Manifestare și abundență

Abundența este dreptul tău divin! 

cursuri-thetahealing-manifestare

Condiții prealabile de participare: Curs ThetaHealing Bază și Curs ThetaHealing Avansați

Acest curs îţi va deschide o perspectivă la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată, învăţându-te cum să găseşti drumul divin al prosperităţii chiar în interiorul tău!

Vianna Stibal spune că, originile lipsurilor noastre materiale, adesea nici măcar nu sunt referitoare la bani!

Trainingul oferă un chestionar cu 100 de întrebări, prin care, vei depista care sunt cauzele care te fac să te învârți în cerc.

Vei descoperi cum să ai o reputaţie; cum să-ţi găseşti direcţia în viaţă; cum să trăieşti fără milă de sine, invidie, fără să râvneşti la ceea ce au alţii; cum să trăiești fără lamentare, mânie, cheltuială excesivă, fără să dai vina pe partener pentru eşecuri etc. şi vei primi 100 de programe care îţi vor identifica şi  înlătura obstacolele care țin de aspectul economic.

Alte subiecte includ responsabilitatea, listele pentru abundenţă, barierele sănătoase în relaţiile cu alţii, timpul divin, onestitatea, generozitatea, reputaţia, planificarea, cum să-ţi aminteşti viitorul, regulile pentru casă şi când iei masa etc.

Alte cursuri ThetaHealing predate de Nicoleta Popliceanu:

4. Dig Deeper

5. Relații cu lumea

Cursuri ThetaHealing:

Terapia Teta® este o tehnică energetică de vindecare creată de Vianna Stibal, cu sediul în Montana, SUA și are instructori calificați în toată lumea.

Cursuri ThetaHealing predate de Vianna Stibal și de trainerii certificați în tehnica ThetaHealing:

Curs ThetaHealing® Bază

Curs ThetaHealing® Avansați Cele Șapte Planuri ale Existenței

Curs ThetaHealing® Manifestare și abundență

Curs ThetaHealing® Anatomie intuitivă

Curs ThetaHealing® Copiii curcubeu

Curs ThetaHealing® Boli și afecțiuni

Curs ThetaHealing® ADN 3

Curs ThetaHealing® Relații mondiale

Curs ThetaHealing® Jocul divin al vieții

Curs ThetaHealing® Sapă mai adânc

Alternativ ai putea studia Creșterea unei practici spirituale, curs de marketing pentru dezvoltare personală și spirituală, autorul fiind Hiroyuki Miyazaki (reprezentantul ThetaHealing® al Japoniei). Manual a fost tradus în limba română de Nicoleta Popliceanu, instructor certificat ThetaHealing® și practicant ThetaHealing® din 2012

 

Nicoleta I. Popliceanu

Trainer de dezvoltare personală

Instructor ThetaHealing® certificat

Expert traume

 

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field