Orice persoană adultă de sex feminin este o femeie, dar nu toate femeile vor fi doamne

În fiecare femeie se află un potențial adormit. Nu există femeie care să nu aibă puterea de a crește și de a explora și seduce lumea, cu noi abilități și maniere de a vedea viața.

Când schimbi o fereastră a minții, prin care privești lucrurile, ți se dezvăluie căi neumblate, pe care parcurgându-le, poți ajunge la destinații satisfăcătoare.

Când tu te schimbi, multe din jurul tău se transformă sub ochii tăi.

O misiune fundamentală în viață este propria dezvoltare. Fără aceasta, de multe ori, fericirea, un veritabil motor al productivității și succesului nostru social, nu este posibilă.

Ce le împiedică pe femei să fie adevărate zeițe?

Cum poate o femeie ordinară să devină extraordinară?

Înțelegerea naturii ei adevărate

Atât de multe cărți și articole au fost scrise pe acest subiect! Feminitatea se revarsă dintr-un psihic însănătoșit și se revelează, la exterior, printr-un trup îngrijit, sănătos și tratat cu preocupare pentru vitalitate și felul în care ne prezentăm, prin ținuta fizică și alegerile vestimentare.

O femeie remarcabilă, va renunța treptat la oamenii care o trag în jos, la obiectele care nu o mai încântă, la hainele pe care nu le-a mai folosit 1-2 ani și nu o mai bucură. Dacă nu are o casă, va munci să obțină una, iar dacă nu i se mai potrivește cea pe care o are, se va gândi cum să câștige mai mult, pentru a-și permite alta. La fel, va proceda și cu jobul, orice o face nefericită sau îngrijorată, va trebui să plece.

Arborele genealogic

O femeie admirabilă va înțelege fascinantul concept de linie genetică. Înrudirea noastră cu strămoșii este seva din care se trag cele mai valoroase talente și trăsături ale noastre.

Tot ceea ce ai a fost construit cu sacrificiile acestora și nimeni nu poate progresa, fără să acorde respectul cuvenit generațiilor anterioare.

Multe dintre noi, am crescut în familii disfuncționale, cu toate acestea, ne-au dat viața și ne-au transmis ceea ce păstrau drept zestre de la străbuni.

O femeie care va dori să își împlinească destinul, nu va precupeți niciun efort, pentru a-și rezolva mecanismele psihologice, care au decurs din limitele neamului ei și nu va lăsa pe nimeni și nimic să îi stea în cale.

Nu își va dezonora familia, dar, în același timp, va gândi liber, își va forma propriile opinii și își va da voie să obțină ceea ce familia nu a reușit. Nu se va sabota, din loialitate pentru ceea ce au pățit părinții ei.

Alegerea de a fi prioritatea ei numărul unu și împlinirea

A ști ceva și a pune în practică sunt două aspecte diferite. A cunoaște, cu adevărat, înseamnă a integra informația și a o aplica.

A fi însemnată pentru tine, presupune să îți fixezi obiective zilnice, săptămânale, lunare, anuale și pe mai mulți ani.

De asemenea, să îți stabilești standardele și limitele și să nu le permiți altora, să ți le impună pe ale lor.

Valorile noastre sunt fertilizate de aptitudinea de a fi receptive sau de a primi, și, fiecare femeie are datoria morală să spună ceea ce dorește, într-un mod care nu îi lezează pe ceilalți.

Pretenția ca oamenii să ghicească ce vrem și refuzul cadourilor, din teama de a ne crea obligații, sunt semne ale ego-ului fragil de fetițe iar, o adevărată lady, va face întotdeauna ce-i nevoie, pentru propria vindecare.

Cunoașterea propriilor calități

Fiecare făptură umană are puncte forte. O femeie admirabilă le va recunoaște, întări și se va ocupa de însușirile slabe.

Calitățile tale se oglindesc în ceea ce faci cu multă plăcere și ușurință, sunt cele pe care oamenii le apreciază la tine și se reflectă în ceea ce înveți foarte repede și îți aduce rezultate rapide.

Nefolosirea unui limbaj traumatic

Fiecare cuvânt spus ori gândit are un impact. De aceea, rugăciunile vindecă și cuvintele rele distrug psihicul unui copil.

O zeiță se poartă cu ea, ca fiind cea mai bună prietenă a ei, când trece prin momente dificile.

Își exprimă și își privește cu considerație sentimentele. Își celebrează visurile.

Sensibilitatea

O femeie feminină are inteligență emoțională. Ea este conștientă de cum răspunde corpul ei la temperatura exterioară, își dă seama dacă este prea cald sau prea frig pentru ea, la timp.

Observă cum organismul ei reacționează la diferite alimente. Constată cum se simte în prezența oamenilor; dacă starea ei se îmbunătățește sau înrăutățește când vizionează filme, când este implicată în diverse conversații sau când face unele acțiuni.

Își ascultă instinctul și nu își neglijează inima.

Promisiunile

O fascinantă reprezentantă a sexului frumos își respectă angajamentele față de propria persoană. Dacă își promite un anumit rezultat, nu se va opri, înainte de a-l obține.

Cuvântul dat este lege și nu își va păta reputația.

Dezvoltarea personală

Există personalități avansate care au trăit în medii excepționale și există oameni care nu au beneficiat de cele mai bune tratamente sau de cea mai aleasă educație. O zeiță va completa ceea ce a lipsit în trecut și își va trata mintea și sufletul, ca pe cele mai de preț comori. Va recurge la meditație, terapie, consultanță și rugăciuni, pentru a crește la nivelul ei predestinat.

Asta îi va face sufletul invincibil.

Iubirea vieții

După ce va înlătura programare limitativă după programare limitativă, dintr-o dată, conștiința ei va înflori, prin a simți că, Dumnezeu și viața sunt de partea ei. Va putea să accepte fiecare dar și fiecare miracol imediat, cu bucurie și gratitudine.

Va fi convinsă că poate crea multe în viață și, că, va întâlni partenerii care îi sunt sortiți.

Va fi o muză pentru alții și va lăsa urme, după care ceilalți se pot orienta.

Zeița crede în ea, în planurile și în șansele reale, pe care viața i le pregătește.

Nicoleta I. Popliceanu

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field