Nu am avut curent, apoi un miracol s-a întâmplat!

M-am întors de la București, unde avusesem un curs de ThetaHealing. Când am ajuns acasă târziu, am constatat că, era pană de curent.

Înainte să plec, mi-am lăsat laptopul într-o anexă a locuinței și mi-am dat seama că, trebuia să intru acolo pentru a-l scoate.

Mă temeam de întuneric.

Nu am o fobie, în acest sens, dar, cred că, majoritatea dintre noi, ne speriem când bâjbâim într-un loc obscur.

Imediat ce am trecut pragul încăperii în care se afla calculatorul, o lumină alb-gălbuie care pâlpâia mi-a ieșit de la rădăcina părului, deasupra frunții, în mijloc.

Era similară flacării unei lumânări și se aprindea și se stingea neîntrerupt.

Am văzut, cu claritate, tot ce mă înconjura și am luat ce aveam nevoie, fiind cuprinsă de sentimente de pace și bucurie.

Miracolele vin cu acest dar al speranței și fericirii.

Centrul delimitării dintre fruntea și scalpul meu a devenit o lanternă naturală, a cărei lumini scădea și creștea în intensitate, în mod intermitent.

Ea nu s-a oprit nici când am trecut prin curte ci, doar când am ajuns în camera mea, locul cel mai familiar mie, în care mă simt în siguranță.

Supranaturalul este natural, dacă urmezi legile armoniei din acest Univers.

Mulți oameni sunt în căutarea binecuvântărilor divine: prosperitate, sănătate fizică și mentală, siguranța familiilor și tot ceea ce-i bun și plăcut dar, faptele lor putrede îi blesteamă.

Binele nu vine în urma răului pe care îl faci, binele-i răsplata pentru acțiunile tale pozitive.

Ani de zile, nu am făcut decât arareori această confesiune; am considerat-o ca fiind o minune mică, pe lângă altele, la care am fost martoră.

Cu toate acestea, cred că, dacă Dumnezeu permite un miracol, este pentru a trezi sufletele pentru care, o anumită poveste are sens.

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field