Rolul femeilor în societate

Cel care va reuși să canalizeze adevărurile și energiile autentice, va stăpâni lumea.

În timpurile noastre, asistăm la colapsul familiei, rolurilor tradiționale, comunității, stilurilor de viață bune, al sănătății, educației, culturii și conexiunii cu Dumnezeu.

Asta se întâmplă deoarece, multe dintre informațiile care circulă nu sunt reale sau adevărate ci, derivate din conștiința colectivă, alcătuita din concluziile  formate de traumele noastre și criza supraviețuirii.

Într-un astfel de mediu, există indivizi care cultivă mai bine legătura cu Dumnezeu și mijlocesc comunicarea dintre acesta și oameni.

În trecut, instrumentele au fost arta, filosofia, poezia, munca, religia, meditația, ritualurile, în prezent – tehnologia se adaugă, pentru a facilita transmiterea cunoașterii.

Folosite constant, practicile spirituale aduc înțelepciune și cunoaștere sacră, discipolului dedicat muncii de înțelegere a lumii din care facem parte și a secretelor vieții.

Dumnezeu se revelează atât femeilor, cât și bărbaților, manifestarea energiilor divine în om, lăsând unele semne.

Înalta preoteasă – caracterizare

În  zilele noastre, maestrul, învățătorul, vindecătorul se poate prezenta într-o formă feminină.

Te afli într-o prezență feminină care face o muncă în slujba divinității dacă:

 • este foarte conștientă de ce face și poate recepționa puternic mesaje din Planul Divin pentru familie, clienți sau comunitate;
 • este o preoteasă modernă: este condusă spiritual, fără a fi decuplată de la realitățile sociale și economice actuale;
 • are un rol de influență în viețile oamenilor, ajutându-i să progreseze și să își refacă relația cu Creatorul;
 • își îndeplinește misiunea de bunăvoie și cu devotament;
 • este în slujba sănătății emoționale și îmbunătățește vieților celor care o întâlnesc;
 • are o viziune globală și nu se teme să revoluționeze gândirea maselor și să promoveze filosofii noi;
 • are instrumente și ritualuri zilnice care îi îngrijesc sufletul, mintea, corpul și scopul pentru care a venit pe lume;
 • cere îndrumare și soluții direct de la Dumnezeu și este înconjurată de oameni care sprijină activitatea pe care o desfășoară;
 • este puternică deoarece înțelege că este susținută de Sus pe calea ei și, că, niciun muritor nu poate întrerupe o sarcină condusă de Dumnezeu;

Rolul femeilor în societate

Multe dintre manierele noastre de a fi și de a gândi au fost deviate de la forma lor sănătoasă, iar consecințele pot fi observate în dificultățile și eșecurile noastre.

Oamenii nu știu ce sunt și nu își dau seama cum sunt afectați de acțiunile și percepțiile ce se abat de la prototipurile concepute de Dumnezeu.

Femeia, ca parte a creației, a fost proiectată să reflecte frumusețe, suavitate, dorință, plăcere, susținere a comunității, creativitate și colaborare.

Cu toate acestea, începând cu anii 60, a împrumutat multe dintre caracteristicile masculine, astăzi responsabile pentru multe dintre bolile larg răspândite:

 • cancer la sâni;
 • cancer la ovare;
 • infarct;
 • suprarenale obosite;
 • menopauză precoce;
 • endometrioză;
 • fibroză;
 • 1 din 5 femei este depresivă;
 • tulburări alimentare;
 • chisturi ovariene ș.a.m.d.

Hormonii feminini nu pot susține o viață de bărbat.

Asta se întâmplă când:

– acționezi excesiv, preluând responsabilități masculine;

– ești competitivă;

– provoci divizare;

– bârfești pe la spate;

– ataci;

-critici;

– faci pe independenta;

-întreții financiar un bărbat;

– provoci certuri;

– nu știi să primești;

– nu te îngrijești.

Costul este sănătatea ta, eșecul, singurătatea, nefericirea, irosirea timpului, îmbătrânirea prematură, extenuarea și consumul multor ani pentru a te reface.

În lumea corporatistă au existat multe cazuri de femei care au lucrat până la epuizare, dar și cele care au făcut  la domiciliu activități excesive, și, cu toate acestea, nu au avut succesul pe care l-au visat sau, după ce l-au obținut, l-au pierdut, fiind înșelate de un partener de afaceri ori de unul de viață.

Asta nu face altceva decât să dovedească, încă o dată că, adevărata putere pe care o poate avea o femeie, nu este masculină.

Restabilirea feminității ca sursă a împlinirii

Este foarte feminin, să permiți, să dea roade legătura ta cu Dumnezeu și să vezi sursa siguranței tale în El, nu în lupta de a elimina concurenții și de a forța rezultatele prin agresivitate.

Este important să te îngrijești și să înțelegi că unele obiecte au o energie masculină iar, altele – feminină.

Dieta vegetariană și ceaiurile sunt feminine; grătarul, berea, băuturile spirtoase – masculine.

 1. Programează zilnic timp dedicat unor activități care îți pun în valoare grația și senzualitatea: machiaj, o baie parfumată, dans, masaj, un tratament pentru ten, prepară și consumă un ceai verde cu iasomie sau alte plante.
 2. Fă în fiecare zi o meditație de conectare la Dumnezeu. Te va liniști și îți va oferi o infuzie de inspirație.
 3. Exprimă-ți recunoștința prin a spune „mulțumesc” unei persoane, care ți-a impactat ziua, într-un mod pozitiv.
 4. Ajută o femeie, asta îți va crește nivelul energiei feminine. Colaborează, nu cauza intrigi și scindare.
 5. Susține un templu sau o biserică. Donează 1-5 lei, pentru a întări proiectele în care crezi.
 6. Asumă-ți responsabilitatea pentru stările și credințele tale și evită să ofensezi oamenii, pentru nereușitele personale. Învață, scufundă-te în paradigme diferite de ale tale, pentru a te schimba.
 7. Pune-te pe primul plan. Îi va inspira și pe alții să se iubească, să se respecte și să folosească bariere sănătoase în relațiile cu ceilalți. Când îi pui pe toți înaintea ta, o faci pentru că, în sinele tău există o teamă, mai mult sau mai puțin reprimată, de a nu fi acceptată așa cum ești. Acest motiv ascuns distorsionat este ceea ce simt oamenii și va scoate la suprafață, tot ce-i mai rău din ei.
Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field