15 fapte interesante despre ThetaHealing

ThetaHealing este un proces de meditație care generează vindecare fizică, psihică și spirituală, prin rugăciune focalizată către Creator.

 1. ThetaHealing operează cu undele teta ale creierului.

Majoritatea oamenilor nu știe însă că, în mod normal, creierul generează 5 tipuri de unde cerebrale: beta, alfa, teta, delta și gama.

Suntem în starea cerebrală teta dimineața, imediat după ce ne trezim și seara, când ațipim, înainte să adormim, când ne uităm la televizor sau în timp ce șofăm etc.

Când ajungem pe culmea unui munte, creierul intră automat în transă teta.

 1. Chiar dacă nu au o experiență prealabilă în procesele intuitive ghidate, 80% dintre participanții la un Curs ThetaHealing Bază, în timpul meditației, detectează afecțiuni fizice de care suferă colegii lor.
 2. În timpul inițierii, se obțin informații mediumnice despre cei care sunt inițiați.
 3. Într-o stare teta profundă se deschid portaluri spre alte dimensiuni, deoarece Dumnezeu este atemporal, aspațial și nelimitat. Într-o stare cerebrală teta pură manifestările sunt instantanee.
 4. M-am vindecat de hipoglicemie și infecție urinară cronică recurentă cu ThetaHealing.
 5. ThetaHealing este o metodă care te antrenează să îți accesezi subconștientul.
 6. Meditația ThetaHealing deschide treptat chakrele. Oamenii încep să vadă entități din alte sfere, să primească mesaje prin clarauz sau să simtă empatic diferite fenomene.
 7. ThetaHealing include elemente de fizică cuantică referitoare la Observator.
 8. Șamanism. Cursul ThetaHealing bază include o meditație inspirată de la șamani ce presupune recuperarea părților de suflet.
 9. Dacă nu credeai până acum în zâne, ele de fapt, există. Sunt îngerii plantelor și după cursul ThetaHealing bază unii cursanți încep să îi vadă.
 10. ThetaHealing este o metodă care îi ajută pe oameni să fie conștienți de convingerile lor primitive, antice sau din alte etape istorice, care nu mai sunt valabile, dar, care, le pot afecta viețile.
 11. Cursul ThetaHealing Bază conține o meditație cu îngerii păzitori și, da! unii oameni îi văd.
 12. ThetaHealing este o metodă de terapie alternativă, nu este un cult, o sectă religioasă sau o nouă religie.
 13. ThetaHealing este o tehnică bazată pe meditații.
 14. În ThetaHealing există conceptul de timp divin. Cineva a încercat să deschidă o clinică de terapii alternative, timp de doi ani, însă lucrurile nu s-au legat. În cele din urmă, proiectul s-a materializat. Câteodată este nevoie ca oamenii care vor urma să lucreze într-o anumită afacere să își definitiveze pregătirea sau să obțină certificatele necesare. Există un anumit moment în timp, când oamenii potriviți se pot întâlni.
Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field