ThetaHealing Mesaj de la îngeri

În ThetaHealing avem o tehnică de contactare a îngerilor păzitori. Îi putem simți, vedea, auzi și putem vorbi cu aceștia.

Procedura se face în starea cerebrală teta, specifică subconștientului.

La exercițiul din Cursul ThetaHealing Bază, se lucrează în perechi. Un cursant este terapeutul, iar celălalt clientul.

Solicitantul de mesaj pune o întrebare, pe care, terapeutul o transmite îngerilor păzitori ai celui pentru care se face ședința.

O femeie, N., a dorit să afle ce s-a întâmplat cu sufletul copilului pe care l-a pierdut, înainte să îi aducă pe lume, pe cei trei copii ai săi.

Practicantul de ThetaHealing a văzut la N., pe umărul stâng, o siluetă în forma cifrei 8.

Neînțelegând ce semnifica imaginea, mi-a solicitat ajutorul.

Am văzut conturul unei pisici albe.

Am intrebat-o pe N.:

— Ce înseamnă „pisica” pentru tine?

Ea mi-a spus că „Pisica” era porecla fiului ei cel mai tânăr.

Cu alte cuvinte, îngerii păzitori ai mamei, ne-au comunicat simbolic faptul că, fiul decedat se întorsese și era deja în viața ei, în forma băiatului său cel mai mic.

Un spirit, care nu se mai naște din cauza unei sarcini cu probleme ori a unui avort, are posibilitatea să revină la părinții săi, la o nouă graviditate.

Dacă dorești să ai acel copil, te poți ruga să vină încă o dată. Spune-i că este binevenit și că îl aștepți.

Este posibil să aibă un sex diferit, decât prima oară. Asta nu este ceva rău, ci decizia va fi luată în funcție de circumstanțele de la momentul respectiv.

Sufletul unui copil care nu mai este în viață, nu rămâne singur dincolo. Este cu alți membri ai familiei, cu îngeri, poate, chiar așteptând o nouă șansă de a veni în cadrul familiei voastre.

Visele despre viitorii copii, sunt, de asemenea, frecvente. În acest mod, ți se transmite că își doresc să se întrupeze și este o invitație să îi concepi.

Nicoleta I. Popliceanu

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field