Cartea Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria

Fiecare eveniment din viața ta a răspuns unor traume neconștientizate.

- Nicoleta Popliceanu

Lasă-ți numele și adresa de email pentru a citi gratuit 40 de pagini din cartea Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria...

privacy Datele tale sunt în siguranță.

Află secretele psihicului tău din paginile cărții  Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria.

Hârtie: 206 pag 

Editura: Smart Publishing

 ISBN: 9786068956046 

Data publicării: 2017

Categorie: cărți psihologie; cărți psihologie practică;  cărți spiritualitate; cărți meditație.

Preț: 39 ron + cheltuieli cu transportul

Comenzi la nicopopliceanu@yahoo.com

fade-leftfade-rightZero suferință și refacerea vieții tale sunt posibile!


Aceast ghid practic te va face să înțelegi de ce funcționezi într-un anumit fel și îți va arăta cum, ceea ce s-a întâmplat în copilărie îți conduce viața.

Mulți oameni ar putea spune „Sunt împăcat cu trecutul meu, sunt ok.” dar, în subteranul psihicului lor, lucrurile puroiază și apar în probleme cu alimentația, dependențe, „căzând” în relații cu persoane neiubitoare, care îi sperie și lipsite de respect pentru ceea ce suntem.

Lăsăm partenerii, prietenii și membrii familiei să ne trateze rău sau lipsit de amabilitate pentru că, niciodată nu am fost martori la practicarea unor bariere sănătoase, nu știm cum să avem grijă de noi sau cum să oprim abuzurile. Cartea include meditații cu copilul interior care te vor ajuta să modifici evenimentele traumatizante ale copilăriei, răspunzătoare de crizele existențiale, problemele cu banii, relațiile, cariera și sănătatea.


 

Salut! Numele meu este Nicoleta Popliceanu și sunt încântată să îți prezint un sistem de vindecare eficient, care mi-a schimbat viața și a impactat destinul tuturor oamenilor cu care am lucrat în ultimii ani.

La vârsta de 18 ani, după ce am terminat liceul, speram să am o viață radiantă și împlinită. Credeam că, lumea așteaptă să mă întâmpine cu brațele deschise. Vedeam în oglindă o fată frumoasă, inteligentă, cu un suflet inocent și tânjeam după dragoste.

În vara acelui an, am crezut că, l-am găsit pe EL, bărbatul ideal.

Părea, să fie, cel pe care l-am visat dintotdeauna. Avea aparența bărbatului perfect și după numai câteva săptămâni de relație, îmi imaginam că, ne căsătoream pe un yaht, în apele unei mări de un albastru divin.

Am crezut că povestea de dragoste a devenit reală.

Încă de la început însă, au fost semnale de alarmă: ne întâlneam o singură dată pe săptămână și era dependent de muncă. Apoi, mama lui a aflat de mine și a luat decizia că nu eram suficient de bună pentru fiul ei și a interzis relația.

Au urmat și alte întâmplări, după același tipar: la început, era totul perfect, persoana respectivă lăsa impresia că mă adoră și mă iubește. Viața era minunată! Eram fericită și dintr-o dată, partenerul se schimba. Zâmbetele, atențiile și complimentele lui se transformau în nemulțumire, îl iritau comportamentele mele, pe care, altădată le ridica în slăvi, cu timpul, acționa înșelător și spunea lucruri care mă făceau să mă simt nesigură, criticată, confuză și anxioasă. Urmau acuzele, neglijarea, abuzurile și în cele din urmă, dispărea .

Apoi, m-am angajat și nu am fost plătită. Am trecut prin momente grele, iar prietenii nu au dorit sau nu au fost capabili să mă ajute. La toate acestea, s-a adăugat faptul că, nu am primit  niciun sprijin emoțional de la familia mea. Am avut hemoragii dese, infecție urinară, stima de sine s-a prăbușit și m-am ales cu o depresie.

Când experiențele s-au repetat, după un fir invizibil, dar asemănător, mi-am dat seama că, ceva nu era în regulă. Astfel, a început munca de căutare a explicațiilor, studiul masiv al psihologiei și am descoperit următoarele fapte șocante:


Faptul șocant numărul 1

intervalul 0-7 ani este critic în formarea personalității

Este comun să gândim că ne creăm realitatea cu nivelul cognitiv al minții. În realitate, tiparele noastre subconștiente, rezultate în urma traumatizărilor din primii ani de viață, atrag din mediul social oameni care ne vor trata așa cum s-au comportat părinții noștri cu noi.

Fiind fiică a unei mame narcisiste și a unui tată alcoolic, selectam inconștient bărbați cu aceleași tulburări psihologice, sfârșind prin a fi abuzată, în mod repetat.

Adevărul este că, cele mai puternice tipare problematice pe care le avem, s-au format în primii 7 ani de viață, din cauză că, am fost crescuți de adulți afectați de propriile traume nerezolvate (chiar dacă, au avut cele mai bune intenții când ne-au îngrijit).


Faptul șocant numărul 2

bucată de sticlă separată din întreg, prin violență

Când sunt abuzați, Sinele oamenilor se disociază. Cu alte cuvinte, se fragmentează în mai multe părți. Dacă iei ciocanul și lovești într-o sticlă, aceasta se va sparge în zeci sau sute de cioburi, dacă violența este repetată.

Atunci când ți se produce o traumă, Sinele tău se rupe, iar bucățile rezultate, fiind separate de întreg, nu se mai dezvoltă. Acestea rămân în stadiu infantil, determinând tulburări psihologice sau comportamentale.

Părțile psihice din noi care nu au mai crescut au fost denumite, începând cu Carl Jung, copii interiori.

Dar, așa cum un individ sănătos nu se simte atras sexual de copii, adulților maturi emoțional, nefiind pedofili emoțional, nu le plac oamenii care au părți de sine subdezvoltate sau imature.

Din acest motiv, când avem răni nevindecate din copilărie, oamenii de calitate, nu se simt atrași de noi și vom ajunge în compania persoanelor cu probleme.

Rezultatul este că rămânem înșelați, abuzați și dependenți de cine nu trebuie.

Pentru mai multe informații citește și articolul: De ce sunt oamenii imaturi.


Faptul șocant numărul 3

numai pentru că li se întâmplă și celorlalți, nu înseamnă că nu este abuz

Când am pus bazele variantei mele de terapie cu copilul interior am descoperit că, majoritatea oamenilor nu înțeleg ce este un abuz.

Ei consideră că, numai pentru că și ceilalți au trecut prin experiențe asemănătoare, abuzul este minor sau, și mai grav, justificat!

Pentru a stabili dacă ai avut probleme în copilărie, DESCARCĂ GRATUIT Testul ACE, făcând click pe literele îngroșate.

De asemenea, îți recomand să parcurgi articolul Recunoști un abuz?

fade-leftfade-rightCe spun experții despre acest sistem de vindecare 


Nu am cuvinte să spun cât de mult cântărește această carte în balanța calității vieților noastre. Credem că am depășit traumele și situațiile copilăriei și că, acum suntem puternici. Plini de cicatrici, dar puternici. Realizăm că, de fapt rănile sunt încă acolo când războinicul sau amazoana care suntem cade pe câmpul de luptă, epuizat. Obez, dependent, cu boala cronică, relații distruse, boli autoimune, cancer și câte și mai câte. Atunci, pe lângă războinic, e nevoie să ne aducem aminte că, în noi există și un copil, un magician, un vindecător, un rege sau o regină, si multe alte aspecte, care strigă după ajutor. Eliberarea lor înseamnă împlinirea potențialului nostru.

Cartea scrisă de Nicoleta Popliceanu o aștept de ani de zile, fără să știu de unde și cum va apărea🙂 Mulțumim.

Curaj! Pera Novacovici


Cartea aceasta vine în viața ta într-un anumit moment. Poate nici nu știi exact de ce ai cumpărat-o sau de ce o să o achiziționezi însă cu siguranță, mesajul ei nu are cum să nu te atingă. Fiecare rând este o dovadă că această lucrare este munca unui profesionist în arta vindecării. Înaintând în conținut, îți vei da seama, fără dubiu, că Nicoleta este omul care s-a transformat folosind tehnicile pe care le transmite mai departe. Recunosc, nu-mi prea plac cei care vorbesc din cărți, și m-am bucurat că Nicoleta nu este unul dintre aceștia. Și ca povestea să fie completă, ea are și experiență ca terapeut, în cabinet. Oare ce ți-ai
putea dori mai mult de la un autor?

Să fie cu noroc! Marian Rujoiu


Viața este o continuă experiență de învățare.
Astăzi despre "Terapia copilului interior", un curs pe care îl recomand cu mult drag, o formare la care orice părinte ar trebui să participe.

Omul este configurat neurobiologic pentru legătură. Asta înseamnă că dimensiunea rănilor noastre psihologice variază în funcție de etapa vieții în care nu a fost posibilă legătura emoțională autentică și securizată dintre noi și părinții (îngrijitorii) noștri.
Influența copilului interior este atât de puternică încât, uneori, ne „sabotează“ fericirea, alteori ne distruge relațiile sau ne transformă în persoane de nerecunoscut.
Un copil interior traumatizat, care a experimentat în primii ani de viață frici, dureri, neputințe, abandon va continua să sufere în interiorul adultului, determinând comportamente dependente.
Experiențele din copilărie reprezintă în fapt tiparele noastre automate și inconștiente care ne formează "harta interioară".
Mulțumesc, Nicoleta Popliceanu!!!! Magdalena Toma


 Este cartea Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria pentru mine?

 Informațiile și instrumentele prezentate se adresează tuturor persoanelor care au fost afectate în copilărie. Pentru a afla dacă ai suferit traume, DESCARCĂ GRATUIT Testul ACE, făcând click pe literele îngroșate sau pe icoana roșie.

fade-leftfade-rightNașterea cărții Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria

Viitorul nostru își are rădăcinile în copilărie

Era o zi de primăvară din luna februarie 2016. Razele slabe ale soarelui mă conectau la zilele pline de joacă ale copilăriei. Căutam informații pe Youtube și am descoperit o meditație cu copilul interior, pentru iubire de sine. Am intrat în transă ascultând instrucțiunile.

Dintr-o dată, mintea mea a alunecat în trecut, imaginile erau clare, iar impactul emoțional puternic. În amintirea care a țâșnit din adâncurile subconștientului, părinții mei se certau, își făceau reproșuri, amenințau, își abuzau fizic și verbal copiii. Aveam 4-6 ani, stăteam în picioare plângând și îmi acoperisem ochii cu mâinile, iar colțurile gurii erau coborâte.

Am vizualizat că, adultul care sunt în prezent întâlnește copilul care am fost cândva, participant în situația traumatizantă și îi spune: Te iubesc necondiționat. Niciun copil nu merită să fie maltratat, bătut sau insultat. Nu ai făcut nimic greșit.

Instantaneu, Sinele meu s-a alimentat cu iubire necondiționată, de la alte izvoare și alți afluenți decât sursele emoționale contaminate ale părinților mei.

Un val de căldură mi-a urcat pe brațe. Am conștientizat brutal că, fusesem abuzată fără niciun alt motiv, decât acela că, mama și tata suferă. Lucru care, de altfel, mi-a confirmat că, aceștia erau persoane incapabile de iubire și de comportamente parentale adecvate.

Apoi, diferite amintiri ale abuzurilor s-au declanșat. Asta mi-a provocat o durere insuportabilă. Am început să urlu ca un animal, șocată de realizarea faptului că fiind o fetiță neajutorată și inocentă, Universul sau Dumnezeu, m-a dat pe mâinile unor indivizi lipsiți de empatie, în care nu se poate avea încredere.

După câteva ore, travaliul emoțional s-a conectat la resursele cognitive pe care le aveam și am înțeles că, mama este narcisistă dar și că, nu există indivizi ci arbori genealogici, fiecare om fiind produsul tuturor generațiilor anterioare de pe linia sa genetică.  Ea fusese abuzată de mama ei care, la rându-i, a fost victima propriilor părinți ș.a.m.d. Trei zile, am simțit că m-am înecat într-o fântână a nedreptății, în care alunecam ca într-un gol infinit care nu se mai oprește, dar nici nu duce nicăieri. După trei zile, Universul a început să se lumineze și plecând de la acea întâmplare, am parcurs o călătorie incredibilă. Perioada, prin care am trecut cu toții, mai mult sau mai puțin fericiți, de când am venit pe lume și până la vârsta de 18 ani, conține cheia identității fiecărui om. Astfel, am descoperit că, subconștientul nostru nu avea nevoie pentru a se vindeca numai de iubire ci și de orice ne-a lipsit în copilărie: respect, validare, protecție, sentiment de siguranță, îndrumare, acceptare, loialitate, dreptate, adevăr, comunicare, încredere în sine și multe altele.

fade-leftfade-rightAscultă gratuit o ședință de terapie cu copilul interior

fade-leftfade-right

Beneficii

fade-leftfade-right

 Toate ariile vieții tale se vor îmbunătăți considerabil

Cartea conține meditații cu copilul interior care pot vindeca rănile copilăriei, responsabile de tiparele care ne fac să atragem oamenii nepotriviți în viețile noastre. Având în vedere că succesul se bazează pe calitatea relațiilor, procesele prezentate te vor ajuta să  uiți pentru totdeauna legăturile cu cei care te prejudiciază personal sau profesional, menținându-te blocat în diferite arii ale vieții tale.

fade-leftfade-right

Meditație 1. Iubirea necondiționată

În meditația 1, începi să eliberezi iluzia iubirii condiționate care te face să crezi

că meriți iubire numai dacă faci ceea ce se așteaptă ceilalți de la tine. Făcând asta, spargi tiparul codependenței de cei care se folosesc de tine, în schimbul unei false acceptări. Este primul pas de care ai nevoie, pentru a invita oamenii sănătoși emoțional, în viața ta. 

Ca rezultat al lucrului cu meditația 1, te poți aștepta să te iubești pe tine însuți și să faci diferența dintre cineva care pretinde că are sentimente pentru tine și cineva, căruia îi pasă, cu adevărat.

fade-leftfade-right

Meditație 2. Sentimentul de siguranță

O convingere prevalentă a celor care au crescut în familii excesiv de critice sau coercitive și violente este că trebuie să facă adeseori ce vor alții pentru a fi în siguranță.

Ignorarea și invalidările repetate ale sentimentelor copilului, îl învață să discrediteze ceea ce simte.

Însă emoțiile sunt chiar sistemul nostru de apărare. Învață să te simți protejat, reparând această traumă, printr-o meditație care îți va restabili sentimentul de siguranță.

fade-leftfade-right

Meditație 3. Rezolvarea nedreptății

Ai primit vreodată o notă mai mică decât meritai? Părinții aveau preferați sau erai comparat cu vecinii?

Rănile de nedreptate creează structuri subcoștiente ce ne pun față în față cu persoane  necinstite.

Expodezi la orice semn de injustiție, pierzându-ți cumpătul? Dacă da, această meditație va vindeca incorectitudinea din viața ta.

fade-leftfade-right

Meditație 4. Vindecarea rănilor cauzate de critica excesivă

Replicarea familiarului este o trăsătură a minții subconștiente care ne face să ne simțim atrași ca un magnet de acei indivizi care ne tratează așa cum suntem obișnuiți să fim tratați de familia noastră.

Rănile produse de insultele auzite în copilărie ne fac sensibili la opiniile negative ale celorlalți. Cu această meditație vei dizolva tiparele de vulnerabilitate la abuzurile verbale.

fade-leftfade-right

Meditație 5. Abundența 

Dacă în copilărie ți-au fost luate anumite lucruri sau puținii bani pe care îi primeai în dar de la o rudă mai înstărită, este posibil să îți fi format la nivel de subconștient convingerea că alții îmi iau întotdeauna ceea ce am.

Orice nou proiect ai începe, tu îți aduci gândurile și sentimentele cu tine. De pildă, dacă te temi să generezi mai mulți bani, este posibil să ai această frică din cauza unei experiențe personale timpurii. 

Folosește această meditație pentru a obține mai multă sănătate financiară.

fade-leftfade-right

Meditație 6. Sunt suficient de bun

 Convingerea Nu sunt suficient de bun se generează într-un mediu în care copilul crește auzind abuziv că nu face nimic bine. Educarea celor mici folosind criticile constante îi face pe aceștia să și le asume, blocându-le adevăratul potențial. Însă ceea ce nu știu oamenii este că, atunci când îi spunem subconștientului că nu suntem suficient de buni sau că ceea ce facem nu este suficient de bun, el va crea mecanisme prin care va periclita rezultatul acțiunilor noastre.

Meditează folosind pașii recomandați pentru a câștiga forța de a-ți construi viața la cel mai înalt nivel.

fade-leftfade-right

Meditație 7. Viața este de partea mea

Un climat de familie amenințător îi transmite micuțului semnalul că, dacă va fi sinele său autentic, nu va supraviețui.

Într-o astfel de dinamică parentală, el nu reușește să fie expresia identității sale naturale, obține cu multă greutate satisfacerea propriilor nevoi și întotdeauna insuficient, lăsându-l cu impresia că viața este o arenă plină de cruzime.

Vindecă rana universului ostil, întipărindu-i subconștientului un nou cod bazat pe unitate, colaborare, sprijin, aliniere cu fluxul creației și progres.

fade-leftfade-right

Meditație 8. Eliberarea traumelor medicale

Dacă ai fost internat în spital sau cineva drag ție a luptat pentru recuperarea sănătății, știi cât de dureroase pot fi astfel de experiențe. În primii ani de viață, copii lăsați la spital sau în alte instituții, se simt abandonați și ar putea rămâne cu sechele, pentru tot restul vieții.

Învață cum să lucrezi cu traumele medicale, folosind explicațiile din acest ghid practic pentru începători. 

fade-leftfade-right

Meditație 9. Aprecierea necondiționată

Principalele obstacole în calea aprecierii de sine sunt impresiile formate în primii ani de viață ai unui om.

Îndrăgostește-te de calitățile irepetabile pe care le ai și valorifică-ți întregul potențial, începând să te vezi cu ochii inimii.

Fii gata să începi un nou destin, reconfigurat fără traumele care te limitează în cele mai neașteptate moduri!

fade-leftfade-rightO carte pentru adulți care îi ajută pe copii

În momentul în care lucrăm cu copilul interior, noi îngrijim toți copiii

de pe linia noastră genetică, înterupând lațul abuzurilor.

Ceea ce se vindecă în interiorul tău nu va mai fi dat generațiilor viitoare.

Această practică este benefică pentru noi înșine dar și pentru descendenți.

Ai posibilitatea să îți ajuți întregul arbore genealogic și să creezi un viitor mai bun pentru urmașii tăi.

În trecut, oamenii nu au știut cum să-și vindece traumele, astfel încât le-au trasmis mai departe.

Rolul nostru este să încheiem această succesiune. 

Preț: 39 ron + cheltuieli cu transportul

Comenzi la nicopopliceanu@yahoo.com

Mă găsești aici