3 lucruri pe care ar fi bine să le știi dacă dorești să te vindeci

Când Cursul Theta Healing Bază a devenit cunoscut în toată lumea și oamenii au început să aibă rezultate care atrăgeau  atenția, a apărut întrebarea: de ce unii oameni nu s-au vindecat?

Scriind acest articol, mi-a venit în minte imaginea aisbergului reprezentând mintea umană.

Mintea conștientă este vârful aisbergului, un segment mic de cunoaștere și de putere. Restul, partea cea mai mare a aisbergului este adânc scufundată în ocean (subconștientul).

Majoritatea oamenilor cred că sunt mintea lor conștientă care, de fapt, reprezintă doar 3-7% din ceea ce sunt.

Atunci când clientul intră într-o stare de transă, el ia legătura cu subconștientul, despre care nu este conștient, în cea mai mare parte a timpului.

Când undele cerebrale sunt încetinite, subconștientul iese la suprafață.

Este ca și cum s-ar da la o parte apa din jurul aisbergului și, dintr-odată, vezi cât de mare e!

La cursul thetahealing bază, cursanții intră într-o stare profundă de transă și descoperă dimensiunea mistică a subconștientului. Ei transcend dimensiunile terestre, timpul, conștiința individuală și paradigma acestei lumi, accesând conștiința colectivă a umanității, chiar fenomene supranaturale.

În adâncul subconștientului, baza aisbergului este atât de mare încât, la un moment dat, se întrepătrunde cu bazele tuturor celorlalte aisberguri creând ceea ce Carl Jung numea „Subconștientul Colectiv”. La această conștiință colectivă, întrega umanitate contribuie cu experiențe, energii arhetipale și simboluri care ne sunt comune tuturor.

Ea te învață convingeri cum ar fi că, SIDA este incurabilă, diabetul sau cancerul nu pot fi tratate sau că, să ai o tumoare este mai grav decât un guturai.

Asemenea idei îi spun subconștientului că vindecarea nu este posibilă.

Alte convingeri negative care blochează vindecarea sunt învățate în familie, prin tiparele ei de victimizare, amânare a vindecării, prin preferința prestabilită a creierului de a face alegeri nesănătoase, în locul alegerilor sănătoase etc.

Un alt motiv pentru care nu se vindecă unii oameni, sunt beneficiile pe care le obțin din a fi bolnavi.

O femeie a apelat la terapia ThetaHealing pentru a se vindeca de tumoarea pe care o avea la sân.

În timpul săpării la nivel de subconștient, a reieșit  faptul că, ea s-a îmbolnăvit când soțul ei a intentat divorț. Acest bărbat avea standarde morale și femeia a știut la nivel de subconștient că, atâta vreme cât era bolnavă, el nu ar fi părăsit-o niciodată. Dacă s-ar fi vindecat, soțul ar fi revenit asupra deciziei de despărțire.

În mod subconștient, ea nu își dorea vindecarea pentru a nu-l pierde pe bărbatul pe care îl iubea atât de mult.

Toate aceste convingeri și tipare pot fi rezolvate învățând tehnica Theta Healing la  Cursul ThetaHealing Bază.

Există un singur aspect în care ThetaHealing nu poate să intervină.

Unii oameni, la nivel de suflet, nu își mai doresc să trăiască.

Nu putem forța pe nimeni să rămână pe această planetă, fiecare om având liberul arbitru de a decide, la nivel de suflet, când să părăsească lumea în care trăim.

Descarcă gratuit Meditația Theta Healing

Lasa un comentariu

Leave A Response

* Denotes Required Field