Transformă-ți rapid viața


Am întâlnit de multe ori oameni fantastici, cu o inteligență peste medie, având un caracter bun și cu toate acestea, viețile lor nu se ridică la înălțimea calităților unice pe care le au. 

Mai mult decât atât, am observat că, nu acționează constant pentru a-și îndeplini visurile și sunt momente când, se comportă sub standardele lor, lăsându-se pradă stărilor emoționale proaste, cauzate de rănile nevindecate, de care, poate că, nici nu sunt conștienți. Oricât de pregătiți profesional, educați sau frumoși fizic ar fi, destui sunt prinși în relații toxice sau sunt trași în jos din cauză că nu se simt bine, fiind lăsați în urmă, de persoane care nu sunt mai  valoroase ca ei.

Într-o formă sau alta, nu au poziția care li se cuvine în societate, nici viața sperată. Alții obțin totul, în vreme ce, pentru ei, lucrurile se întâmplă greu.

Cei care s-au căsătorit cu abuzatori, au inima frântă, văzând efectele dramei din familie asupra copiilor.

Știi că nu asta este ceea ce  îți corespunde și că, trebuie să fie mai mult.

Cei din jur te întreabă ce nu este în regulă cu tine și îți dau sfaturi  deranjante sau ineficiente.

Dacă vrei ca lumea ta să vină la locul ei și să strălucești așa cum îți este specific, citește această pagină, în continuare.

Metoda Rezultate Rapide Labirintul

Viața nu așteaptă să te simți mai bine și să te vindeci - responsabilitățile bat la ușă, în fiecare zi. Obiectivul meu este să îți dau priceperea mea, obținută în peste 20 de ani de studiu și în experiența practică de lucru cu clienții de peste 7 ani, într-o tehnică de terapie, Metoda Labirintul, testată pe sute de oameni, care va lega punctele dintre trecutul tău și realitatea prezentă.

Nu este obligatoriu să elimini blocajele din calea succesului tău, așa cum nu este obligatoriu să trăiești viața pe care o dorești. Dar, nu-i un destin irosit?

În intervalul 0-7 ani, creierul copilului este predominant în starea cerebrală teta, specifică subconștientului, asta înseamnă că, micuții sunt permanent în transă și, prin urmare, absorb tot ceea ce se întâmplă în jurul acestora. Unele informații și experiențe le sunt de folos, altele dimpotrivă, se instalează în psihic, afectându-le viitorul. Din acest spectru fac parte abuzurile verbale, fizice și sexuale; divorțul părinților; decesul unui membru de familie; alcoolismul; sărăcia; neglijarea; abandonul; forțarea copilului să îndeplinească sarcini adulte; controlul excesiv și respingerea identității sau a sexului copilului; alegerea unui privilegiat și înjosirea; lipsa empatiei combinată cu invalidarea sentimentelor, nevoilor și dorințelor acestuia etc. Aceste tratamente formează șabloane psihice prin care, subconștientul selectează din mediul social persoane care ne tratează așa cum au făcut-o părinții, predispunâdu-ne la relații nesănătoase.

Program în 8 pași, prin care putem vindeca orice traumă.

Am creat un curs online video, practic și ușor de aplicat, care durează 2 luni.

În intervalul de timp alocat acestuia, primești săptămânal un material video, diverse sarcini, îți vei face terapie singur și, opțional, unui membru de familie ori prieten.

Asistența este inclusă pe parcursul fiecărui pas din  proces, ca să ai rezultate. Totul se va desfășura pe un Grup de Facebook.

Terapia Rezultate Rapide Labirintul este un amplificator al stării de bine și se va vedea în relațiile tale imediat. Nu doar tu, ci și ceilalți veți observa fără întârziere că ești altfel.

În ultimele două luni, 1000 de oameni au accesat newsletterul acestui program, 150 dintre aceștia, scriindu-mi că, din emailurile mele, au realizat pentru prima dată, corelația dintre traume și viețile pe care le au.

Cum am fost eu înainte de vindecare?

Și în copilăria mea s-au desfășurat evenimente care mi-au creat unele tipare mentale ce au stat în calea vieții pe care am visat-o. Violența domestică și verbală la care am fost expusă de mică, m-au îmbolnăvit de codependență, o afecțiune care îți deformează creierul și te face să îi găsești atrăgători pe abuzatori. După câteva luni sau ani de seducție, în care jucau roluri de bărbați perfecți, le alunecau măștile și constatam cu cine aveam de a face. Îi părăseam, unul câte unul, numai pentru a mă alege cu alt abuzator și nimic nu se schimba.

Am avut probleme cu stima de sine, făceam atacuri de panică dacă aveam o confruntare cu cineva, insomnii și stări de rău. Intram în șoc emoțional,  aveam depresii și o viața de proastă calitate, în pofida rezultatelor foarte bune de la școală/facultate.

Dacă în prima perioadă a dezvoltării tale ai învățat unele lucruri greșit, inteligența, frumusețea, talentul nu te ajută cât ar trebui.

Ești ca fluturele Curcubeu, ai toate culorile succesului în tine dar nu poți zbura din cauza tiparelor defecte.

Ești gata să trăiești fiecare zi din viața ta cu tipare noi și să experimentezi beneficiile?

Sunt Nicoleta Popliceanu, unul dintre pionierii în dezvoltare personală și spiritualitate din România, trainer acreditat cu multiple certificări și recertificări.

Am petrecut peste două decade studiind psihologia și peste 7 ani tratând o listă de clienți ce include oameni de afaceri de top Forbes, artiști, manageri și sportivi de performanță, din țară.

Am ajutat sute de persoane să își depășească probleme profund personale. După impactul extraordinar avut, am creat propria metodă de terapie de ultimă generație Rezultate Rapide Labirintul.

Beneficii

În sfârșit... un sistem eficient de vindecare a traumelor. Prin folosirea cursului Vindecarea traumelor din copilărie vei:

 • Descoperi cum să eliberezi din subconștient amintiri despre traume reprimate, astfel că, vei putea să îți trăiești viața fără să fii controlat de acestea.
 • Elimina simptome ale abuzului cauzate de părinți, alte rude, educatori, străini, un partener de viață, șef sau colegi,  lăsând în urmă starea de rău, izolarea,  depresia, descurajarea, neîncrederea în sine, în alții sau în viață,  rușinea; rănile  de abandon, respingere, vinovăție; problemele cu stima de sine, consecinețele creșterii alături de un părinte alcoolic, invalidarea, furia, controlul, iritarea, ura de sine, pierderea unui părinte, singurătatea, fobiile, blocajele din comunicare, fricile, durerile din trecut, lipsa susținerii emoționale și sentimentul că nu ai fost importantă pentru familie, critica excesivă și lipsa de prezență a părinților, dezamăgirea, neiertarea propriei persoane, victimizarea, lipsa de afecțiune, frica de a pleca din relația cu o persoană toxică și de a o lua de la capăt, tristețea, sentimentul de inferioritate, rana de nedreptate, consecinețele abuzului verbal, fizic, violenței domestice, hărțuirii, intimidării, controlului excesiv, umilința, urmările avortului sau pierderii unei sarcini, lipsa iubirii, violul, lipsa sprijinului din partea părinților, lipsa de afecțiune, autosabotarea, epuizarea, sentimentele de ură și răzbunare, suferințele în relațiile de iubire, neglijarea emoțională, invidia, jignirile, acuzațiile, discriminarea și maltratările de orice fel etc.
 • Reduce sau vindeca anxietatea dacă este cauzată de traume.
 • Învăța cum să oprești experimentarea relațiilor toxice care te distrug și în schimb, vei atrage oameni iubitori, conștienți și care te sprijină.
 • Obține echilibrul și pacea sufletească.
 • Simți bucuria, inspirația, speranța pentru viitor și sănătatea ta se va îmbunătăți.
 • Vei fi umplut de o iubire de sine și încredere în propria persoană care nu ai fi crezut că există.

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Ce vei învăța în acest program

Livrat în 8 module conținând 8 materiale video, pe care să le vizionezi cum este convenabil pentru tine, produsul îți va genera câștigurile pe care le-au avut clienții cu care am lucrat.

 • În modulul 1, vei începe să scoți la suprafață experiențele negative ale copilăriei ce îți afectează psihicul, impactându-ți întreaga viață, prin Meditația de Reamintire.
 • Ca o consecință, vei învăța cum să îți induci și să lucrezi cu starea cerebrală specifică intervalului de vârstă 0-7 ani, când creierul copilului este predominant în hipnoză.
 • Vei accesa orice traumă ce a format părți ale minții, ce nu  pot obține ceea ce îți dorești.

 

 • În  pasul al doilea, vei afla cum să îți umpli golurile afective. Acestea ne predispun la relații nefericite iar închiderea lor te va pregăti să atragi persoane mature și frumoase.
 • Vei descoperi o tehnică bazată pe o întrebare de control, pentru a vedea dacă mai sunt asociate și alte părți ale problemei pe care dorești să o rezolvi.
 • În final, vom face reintegrarea Sinelui, printr-o meditație ce provine din șamanism.

 • A sosit momentul să îți construiești valoarea de sine, iubirea de sine, stima de sine și sentimentul de siguranță ingredientele necesare pentru a-ți genera visurile.
 • Acest pas este vital în calitatea vieții tale și te va elibera din lanțurile dependenței de iubirea, aprobarea și validarea celorlalți.
 • După parcurgerea acestui modul, vei experimenta o scădere a sentimentelor de îndoială cu privire la propria persoană și viață.

 • În acest video, targhetăm și rezolvăm emoțiile și stările negative.
 • Vei observa cum rănile vechi nevindecate se disipează și, o dată cu ele, butoanele pe care le apasă situații și oameni din prezent. Vei deveni persoana echilibrată și puternică pe care nu o clintește nimic.
 • Practicând lecțiile acestui nivel, vei avea un instrument de control al propriilor emoții și nu vei mai fi deranjat de ceea ce fac, respectiv ceea ce nu fac alții.

 • Bine ai venit în laboratorul creării Sinelui tău Suficient de bun, cel care poate aduce în lumea ta oamenii pe care îi meriți.
 • Această treaptă a cursului, te va învăța cum să te vindeci de codependență, un mecanism ce te face să te simți atras de persoane toxice și să rămâi în relații cu ele.
 • Realizarea va fi o mai mare abilitate de a pleca din asemenea legături și de a începe o viață nouă, fără durere și amintiri recurente din trecut.

 • Prin vindecarea fricilor și fobiilor, vei limita masiv capacitatea oamenilor de a te răni.
 • Eliberarea de temeri îți va da aripi să prosperi, ajutându-te să acționezi cum nu ai mai făcut-o anterior.
 • Acestă parte este folositoare și celor care sunt acuzați pe nedrept, defăimați sau chiar atacați de narcisiști.

 • În acest segment, vei depista rădăcina blocajelor din prezent.
 •  Structurile mentale care te limitează, vor fi conștientizate și destrămate, astfel încât să faci un pas în față.
 • După încheierea lecției, vei simți optimism cu privire la obiective, vei începe să înflorești și să vezi posibilitățile viitorului.

CRITICA EXCESIVĂ, VIOLENȚA, VIOLUL, COPILĂRIA LÂNGĂ PĂRINTELE ALCOOLIC

 • Acest video final îți va permite să îndepărtezi efectele unor traume severe, oferindu-ți un salt psihologic mare.
 • Aceasta este direcția spre mai multă încredere în sine, bucurie și eliberare.

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Plus, vei primi și bonusuri

Garanția Restituire bani 14 zile

Cursul Vindecarea traumelor din copilărie vine cu o garanție de returnare completă a banilor,  ceea ce înseamnă că tu poți încerca programul 14 zile și dacă nu primești instrumente și informații ce îți vor transforma viața, ești eligibil pentru o rambursare integrală.

Tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un email în primele 14 zile de curs la contact@nicoletapopliceanu.com, pentru a solicita înapoierea integrală a sumei.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Asta este pentru tine, trainerul, expertul sau practicantul spiritual care vrea să aibă rezultate accelerate cu clienții. Pentru antreprenorul care nu dorește să îi stea în cale traumele copilăriei. Pentru părintele care își propune un viitor impecabil pentru copiii săi și pentru oricine nu dorește ca succesul său să fie oprit sau limitat de ceea ce nu a ieșit bine, în trecut.

 • Dacă nu îți vindeci traumele acum, vei continua să ai un gust amar, constatând cum alții obțin starea emoțională de bine și o viață mai bună, în vreme ce tu, nu progresezi.
 • Sechelele cu care ai rămas din cauza copilăriei se vor manifesta în comportamentele tale, îi vor afecta pe copiii tăi și îi vei traumatiza.
 • Dacă ești codependentă și nu te vindeci, vei fi predispusă, în continuare, să atragi persoane toxice în viața personală și în cea profesională, aducându-ți prejudicii sufletești și materiale.
 • Nu vei ajunge Sinele tău Real, cel care conține iubirea de sine, respectul de sine și puterea de a-ți genera propria viață.
 • Vei continua să ai stări și emoții rele, ce îți vor deteriora, în ultimă instanță, sănătatea.
 • Amânarea nu înseamnă altceva decât întârzierea vieții pe care o meriți și rămânerea în suferință, agravarea problemelor, ceea ce va face rezolvarea lor și mai grea.

Ce spun oamenii despre Nicoleta

Recapitulare VTC

8 MODULE VINDECAREA TRAUMELOR DIN COPILĂRIE Un sistem testat în 8 pași care vindecă orice rană emoțională veche

BONUS| 1 MEDITAȚIA LECȚIILE SUFLETULUI Ascultă mesajele intuitive din interiorul tău pentru a culege informații despre misiunea ta spirituală

BONUS| 2 MEDITAȚIE DE RELAXARE O înregistrare audio pentru o relaxare completă, concepută pentru a-ți a o stare de bine ce îți va cuprinde corpul, emoțiile, mintea și spiritul

CALITATEA DE MEMBRU GRUP SUPORT FACEBOOK Locul pentru ajutorul tău zilnic unde vei primi ghidare și vei fi celebrat pe parcursul recuperării tale

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit să mă contactezi și o să te ajut cu cea mai mare plăcere.

 

 • Telefon: 0721 638 719
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • contact@nicoletapopliceanu.com