Primul curs online de vindecare a traumelor din România susținut de un trainer acreditat cu multiple certificări                                                                                                                                

Cursul online  Vindecarea traumelor din copilărie

REGRESII ÎN PERIOADA DINAINTE DE A TE NAȘTE, INTRAUTERINĂ ȘI ÎN PRIMII ANI DE VIAȚĂ

Vindecă-ți viața 


De-a lungul carierei mele, m-a întristat de multe ori să întâlnesc femei fantastice, cu o inteligență peste medie, având un caracter bun și cu toate acestea, viețile lor nu se ridică la înălțimea calităților unice pe care le au. 

Mai mult decât atât, am observat că nu acționează ferm pentru a-și îndeplini visurile și sunt momente când, se comportă sub standardele lor, lăsându-se pradă stărilor emoționale proaste, cauzate de rănile nevindecate, de care, poate nici nu sunt conștiente. Oricât de pregătite profesional, educate sau frumoase fizic ar fi, destule sunt prinse în relații toxice, cu persoane care nu le tratează adecvat sau sunt trase în jos din cauză că nu se simt bine, fiind lăsate în urmă, de oameni mai puțin capabili decât ele, chiar imorali. 

Într-o formă sau alta, nu au poziția care li se cuvine în societate, nici viața sperată. Alții obțin totul, în vreme ce, pentru ele, lucrurile se întâmplă greu.

Cele care s-au căsătorit cu abuzatori, au inima frântă, văzând efectele dramei din familie asupra copiilor.

Când rămâi numai tu cu gândurile tale știi că nu asta este ceea ce  îți corespunde că, trebuie să fie mai mult.

Cei din jur te întreabă ce nu este în regulă cu tine și îți dau sfaturi pe cât de ineficiente, pe atât de iritante.

Dacă vrei ca lumea ta să vină la locul ei și să strălucești așa cum îți este specific, citește această pagină, în continuare.

Tehnica Labirintul

Știi, care-i problema? Viața nu așteaptă să te simți mai bine și

să te vindeci - responsabilitățile bat la ușă, în fiecare zi.

Iar, tu, nu ai știut că blocajele sunt legate de traumele din copilărie.

Obiectivul meu este să îți dau priceperea mea, obținută în peste 20 de ani de studiu și în experiența practică de lucru cu oamenii de peste 7 ani, într-o tehnică de terapie, Metoda Labirintul, testată pe sute de oameni, care va lega punctele dintre trecutul tău și realitatea prezentă.

Nu este obligatoriu să îți vindeci traumele așa cum nu este obligatoriu să trăiești o viață fericită. Dar, nu-i un destin irosit?

În intervalul 0-7 ani, creierul copilului este predominant în starea cerebrală teta, specifică subconștientului, asta înseamnă că, micuții sunt permanent în transă și, prin urmare, absorb tot ceea ce se întâmplă în jurul acestora. Unele informații și experiențe le sunt de folos, altele dimpotrivă, se instalează în psihic, afectându-le viitorul.

Din acest spectru fac parte abuzurile verbale, fizice și sexuale; divorțul părinților; decesul unui membru de familie; alcoolismul; sărăcia; neglijarea; abandonul; forțarea copilului să îndeplinească sarcini adulte; controlul excesiv și respingerea identității sau a sexului copilului; alegerea unui privilegiat și înjosirea copilului; lipsa empatiei combinată cu invalidarea sentimentelor, nevoilor și dorințelor acestuia etc. Aceste tratamente formează șabloane psihice prin care, subconștientul selectează din mediul social persoane care ne tratează așa cum au făcut-o părinții, predispunâdu-ne la relații nesănătoase.

În cercetarea mea din domeniul psihologiei, am descoperit 8 etape, prin care putem vindeca orice traumă.

Astfel, am creat un curs online video și audio, practic și ușor de aplicat, care durează 2 luni.

În intervalul de timp alocat acestuia, primești săptămânal o înregistrare video, un material audio și teme; va trebui să îți faci terapie ție și unui membru de familie ori prieten.

Voi avea grijă să înțelegi, te voi asista pe parcurs la fiecare pas din  proces, ca să ai rezultate. Totul se va desfășura pe un Grup de Facebook.

Terapia îți va crește starea de bine și se va vedea în relațiile tale imediat. Nu doar tu, ci și ceilalți vor observa imediat că ești altfel.

În ultimele două luni, 1000 de oameni au accesat newsletterul acestui program, 150 dintre aceștia, scriindu-mi că, din emailurile mele, au realizat pentru prima dată, corelația dintre traume și viețile pe care le au.

Și eu am avut o copilărie nefericită

Fiind fiică a unei mame narcisiste și a unui tată alcoolic, violența domestică la care am fost expusă, m-a îmbolnăvit de codependență, o afecțiune care îți deformează creierul și te face să te simți atrasă de abuzatori. După câteva luni de seducție, în care jucau roluri de bărbați perfecți, le alunecau măștile și constatam cu cine aveam de a face. Îi părăseam, unul câte unul, numai pentru a mă alege cu alt abuzator și nimic nu se schimba.

La toate acestea se adăugau probleme cu stima de sine, atacurile de panică pe care le făceam dacă aveam o confruntare cu cineva, insomniile și stările de rău, când intram în șoc emoțional, depresiile și viața de proastă calitate, în pofida rezultatelor foarte bune de la școală/facultate.

Dacă ești victima unei copilării abuzive, inteligența, frumusețea, talentul nu te ajută cât ar trebui.

Ești ca fluturele Curcubeu, ai toate culorile succesului în tine dar nu poți zbura din închisoarea daunelor provocate de traume.

Întâlnește-o pe Nicoleta

Nicoleta Popliceanu este trainer acreditat cu multiple certificări și recertificări de 7 ani și autoarea cărții

Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria

Ca supraviețuitoare a unei copilării cu abuzuri este fondatoarea Tehnicii Labirintul și a programului de bază Vindecarea traumelor din copilărie.

Nicoleta crede că suferința nu trebuie să aibă un impact în viața ta, mai degrabă este o chemare să devii o persoană încrezătoare, radiantă, puternică și creatoarea de succes a propriei vieți.

Beneficii

În sfârșit... un sistem eficient de vindecare a traumelor. Prin folosirea cursului Vindecarea traumelor din copilărie vei:

 • Descoperi cum să eliberezi din subconștient amintiri despre traume reprimate, astfel că, vei putea să îți trăiești viața fără să fii controlată de acestea.
 • Elimina simptome ale abuzului cauzate de părinți, alte rude, educatori, străini, un partener de viață, șef sau colegi,  lăsând în urmă starea de rău, izolarea,  depresia, descurajarea, neîncrederea în sine, în alții sau în viață,  rușinea; rănile  de abandon, respingere, vinovăție; problemele cu stima de sine, consecinețele creșterii alături de un părinte alcoolic, invalidarea, furia, controlul, iritarea, ura de sine, pierderea unui părinte, singurătatea, fobiile, blocajele din comunicare, fricile, durerile din trecut, lipsa susținerii emoționale și sentimentul că nu ai fost importantă pentru familie, critica excesivă și lipsa de prezență a părinților, dezamăgirea, neiertarea propriei persoane, victimizarea, lipsa de afecțiune, frica de a pleca din relația cu o persoană toxică și de a o lua de la capăt, tristețea, sentimentul de inferioritate, rana de nedreptate, consecinețele abuzului verbal, fizic, violenței domestice, hărțuirii, intimidării, controlului excesiv, umilința, urmările avortului sau pierderii unei sarcini, lipsa iubirii, violul, lipsa sprijinului din partea părinților, lipsa de afecțiune, autosabotarea, epuizarea, sentimentele de ură și răzbunare, suferințele în relațiile de iubire, neglijarea emoțională, invidia, jignirile, acuzațiile, discriminarea și maltratările de orice fel etc.
 • Reduce sau vindeca anxietatea dacă este cauzată de traume.
 • Învăța cum să oprești experimentarea relațiilor toxice care te distrug și în schimb, vei atrage oameni iubitori, conștienți și care te sprijină.
 • Obține echilibrul și pacea sufletească.
 • Simți bucuria, inspirația, speranța pentru viitor și sănătatea ta se va îmbunătăți.
 • Vei fi umplută de o iubire de sine și încredere în propria persoană care nu ai fi crezut că există.

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Vindecarea traumelor din copilărie - Program

 

MODULUL 1

CONCEPTE INTRODUCTIVE - GĂSIREA TRAUMELOR CARE AU FOST REPRIMATE

În modulul 1, vei începe să scoți la suprafață experiențele negative ale copilăriei ce îți afectează psihicul, impactându-ți întreaga viață, prin Meditația de Reamintire.

Vei accesa și elimina orice traumă ce fragmentează psihicul, formând părți subdezvoltate ale acestuia, ce nu  pot obține ceea ce ne dorim.

Ca rezultat al modulului 1, vei învăța cum să induci starea cerebrală specifică intervalului de vârstă 0-7 ani, când creierul copilului este predominant într-o stare de hipnoză.

MODULUL 2

VINDECAREA COMPLETĂ A TRAUMEI

 În  pasul al doilea, vei elibera iluzia așteptării ca altcineva să fie sursa satisfacerii nevoilor tale și vei afla cum să îți umpli golurile afective din copilărie.

Vei descoperi cum să folosești întrebarea de control pentru a vedea dacă mai sunt asociate și alte traume problemei pe care dorești să o rezolvi.

În final, vom face reintegrarea Sinelui, printr-o vizualizare și o meditație ce provine din șamanism.

MODULUL 3

IUBIREA DE SINE, VALOAREA DE SINE, STIMA DE SINE ȘI SENTIMENTUL DE SIGURANȚĂ

 După înțelegerea blocajelor cauzate de traume, a sosit momentul să îți construiești valoarea de sine, iubirea de sine, stima de sine și sentimentul de siguranță, a căror lipsă, îți creează sentimentul că, nu îți poți genera propria viață.

Acest pas este vital în calitatea vieții tale și te va elibera din lanțul dependenței de iubirea, aprobarea și validarea celorlalți.

După parcurgerea acestui modul, vei experimenta o scădere a sentimentelor de îndoială cu privire la propria persoană și viață.

MODULUL 4

VINDECAREA STĂRILOR ȘI EMOȚIILOR NEGATIVE CE AU LA BAZĂ TRAUME

 În acest modul, targhetăm și rezolvăm acele traume ce stau la baza emoțiilor negative.

Vei observa cum rănile vechi nevindecate sunt butoane pe care le apasă situații și persoane din prezent și vei ști cum să oprești aceste mecanisme.

Practicând acest modul, vei avea un instrument de control al propriilor emoții și nu vei mai fi deranjat de ceea ce fac, respectiv ceea ce nu fac alții.

 

MODULUL 5

ADIO RELAȚII TOXICE

Bine ai venit în laboratorul creării Sinelui tău Adevărat, cel care nu va mai rezona cu abuzatorii.

Acest nivel al cursului, te va învăța cum să te vindeci de codependență, o afecțiune ce te face să te simți atrasă de persoane toxice și să rămâi în relații cu ele.

Realizarea va fi o mai mare abilitate de a pleca din asemenea legături și de a începe o viață nouă, fără dureri emoționale și amintiri recurente din trecut.

MODULUL 6

STOPEAZĂ FRICILE ȘI FOBIILE

 Când îți vindeci fricile și fobiile, limitezi capacitatea oamenilor de a te răni.

Eliberarea de temeri îți dă aripi să prosperi, ajutându-te să acționezi mai ușor.

Acest modul este folositor și celor care sunt acuzate pe nedrept, defăimate sau chiar atacate de narcisiști.

MODULUL 7

ÎNLĂTURAREA BLOCAJELOR DIN CALEA OBIECTIVELOR

 În al șaptelea pas al cursului, vei călători de la un blocaj din prezent până la trauma din trecut, ce te împiedică să îți extinzi viața.

Asta va crea o puternică relizare că, firele invizibile ale trecutului care te limitează, pot fi conștientizate și destrămate, astfel încât să faci un pas înainte în viață.

După încheierea modulului 7, vei simți optimism cu privire la obiective, viața ta va începe să înflorească și vei vedea posibilitățile viitorului.

MODULUL 8

CRITICA EXCESIVĂ, VIOLENȚA, VIOLUL, COPILĂRIA LÂNGĂ PĂRINTELE ALCOOLIC

 

Acest modul final îți va permite să îndepărtezi efectele unor traume majore, oferindu-ți un salt psihologic mare.

Asta va face spațiu în starea ta pentru mai multă încredere, bucurie și eliberare.

 

 

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Bonusuri

Garanția Restituire bani 15 zile

Cursul Vindecarea traumelor din copilărie vine cu o garanție de returnare completă a banilor, fără întrebări, ceea ce înseamnă că tu poți încerca programul 15 zile și dacă nu primești instrumente și informații ce îți vor transforma viața, ești eligibil pentru o rambursare integrală.

Tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un email în primele 15 zile de curs la contact@nicoletapopliceanu.com, pentru a solicita înapoierea integrală a sumei.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

Asta este pentru tine, trainerul, expertul sau practicantul spiritual care vrea să aibă rezultate accelerate cu clienții. Pentru antreprenorul care nu dorește să îi stea în cale traumele copilăriei. Pentru părintele care își propune un viitor impecabil pentru copiii săi și pentru oricine nu dorește ca succesul său să fie oprit sau limitat de ceea ce nu a ieșit bine, în trecut.

 • Dacă nu îți vindeci traumele acum, vei continua să ai un gust amar, constatând cum alții obțin starea emoțională de bine și o viață mai bună, în vreme ce tu, nu progresezi.
 • Sechelele cu care ai rămas din cauza copilăriei se vor manifesta în comportamentele tale, îi vor afecta pe copiii tăi și îi vei traumatiza.
 • Dacă ești codependentă și nu te vindeci, vei fi predispusă, în continuare, să atragi persoane toxice în viața personală și în cea profesională, aducându-ți prejudicii sufletești și materiale.
 • Nu vei ajunge Sinele tău Real, cel care conține iubirea de sine, respectul de sine și puterea de a-ți genera propria viață.
 • Vei continua să ai stări și emoții rele, ce îți vor deteriora, în ultimă instanță, sănătatea.
 • Amânarea nu înseamnă altceva decât întârzierea vieții pe care o meriți și rămânerea în suferință, agravarea problemelor, ceea ce va face rezolvarea lor și mai grea.

Testimoniale

Recapitulare VTC

8 MODULE VINDECAREA TRAUMELOR DIN COPILĂRIE Un sistem testat în 8 pași care vindecă orice rană emoțională veche

BONUS| 1 MEDITAȚIA LECȚIILE SUFLETULUI Ascultă mesajele intuitive din interiorul tău pentru a culege informații despre misiunea ta spirituală

BONUS| 2 MEDITAȚIE DE RELAXARE O înregistrare audio pentru o relaxare completă, concepută pentru a-ți a o stare de bine ce îți va cuprinde corpul, emoțiile, mintea și spiritul

CALITATEA DE MEMBRU GRUP SUPORT FACEBOOK Locul pentru ajutorul tău zilnic unde vei primi ghidare și vei fi celebrat pe parcursul recuperării tale

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit să mă contactezi și o să te ajut cu cea mai mare plăcere.

 

 • Telefon: 0721 638 719
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • contact@nicoletapopliceanu.com