Cursul Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor Online

Vindecarea traumelor

Meditații pentru schimbarea tiparelor

Reprogramarea subconștientului

Înțelege-te pe tine


De-a lungul vieții, am întâlnit oameni care se pierd, oameni cu potențial și cu toate acestea, viețile lor nu se ridică la înălțimea valorii personale și a chemării lor.

Unii sunt blocați  și se pot comporta sub standardele lor, lăsându-se pradă stărilor proaste, cauzate de rănile nevindecate ale trecutului. Oricât de pregătiți profesional, educați sau frumoși fizic ar fi, destui sunt prinși în relații toxice sau nu își împlinesc destinul din cauză că nu știu cum, putând fi depășiți, de persoane mai slabe sau corupte.

Într-o formă sau alta, nu merg pe drumul corect. Alții obțin mai multe, în timp ce, pentru ei, lucrurile se întâmplă mai greu.

Cei care s-au căsătorit cu abuzatori, au inima frântă, văzând efectele dramei din familie asupra copiilor.

Dacă simți că, nu asta îți corespunde, citește în continuare.

Mai mult, cei din jur te întreabă ce nu este în regulă cu tine și îți dau sfaturi  deranjante sau ineficiente.

Dacă vrei să vezi existența ta într-o lumină nouă și să strălucești așa cum îți este menit, vino la curs.

Tehnica STS

Viața nu așteaptă să te simți mai bine și să te vindeci - responsabilitățile bat la ușă, în fiecare zi. Obiectivul meu este să îți dau priceperea mea, obținută în peste 11 ani de studiu și de lucru cu clienții, prin Tehnica de terapie STS (Schimbarea Tiparelor Subconștiente), testată pe sute de oameni, care va lega punctele dintre trecutul tău și viața ta din prezent.

Nu este obligatoriu să elimini blocajele, așa cum nu este obligatoriu să trăiești mai bine. Dar, nu-i un destin irosit?

În intervalul 0-7 ani, creierul copilului este predominant în starea cerebrală teta, specifică subconștientului, asta înseamnă că, micuții sunt permanent în transă și, prin urmare, absorb tot ceea ce se întâmplă în jurul acestora. Unele informații le sunt de folos, altele dimpotrivă, se instalează/formeează în psihic, afectându-le viitorul. Din acest spectru fac parte abuzurile verbale, fizice și sexuale; divorțul părinților; decesul unui membru de familie; alcoolismul; sărăcia; neglijarea; abandonul; forțarea copilului să îndeplinească sarcini adulte; controlul excesiv și respingerea identității sau a sexului copilului; alegerea unui privilegiat și înjosirea; lipsa empatiei combinată cu invalidarea sentimentelor, nevoilor și dorințelor acestuia etc. Aceste tratamente formează șabloane psihice prin care, subconștientul selectează din mediul social persoane care ne tratează așa cum au făcut-o părinții, predispunâdu-ne la relații nesănătoase.

Putem vindeca  traumele!

Cursul Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor  oferă un proces de scoatere din subconștient a fiecărei amintiri legate de o experiență traumatizantă din primii ani de viață și vindecarea emoțională aferentă. Se va desfășura în format video, în direct, pe platforma Zoom.

Cuprins: 3 Module.

Modulul 1 - Îndeplinește-ți chemarea, prin vindecarea traumelor

Sâmbătă: 10-19; 28 octombrie 2023;

Pauză de masă: 13-14;

Cost: 300 ron

Modulul 2 - Cariera, Lecțiile sufletului și Planul tău divin

Sâmbătă: 10-19;

Pauză de masă: 13-14;

Va fi programat împreună cu absolvenții modului 1;

Cost: 301

Modulul 3 - Relațiile. Relația cu sine și cu alții. Dragostea. Familia. Oglinda. Sănătatea.

Sâmbătă: 10-19;

Pauză de masă: 13-14;

Va fi programat împreună cu absolvenții modului 2;

Cost: 302 ron

Puteți aplica Tehnica STS pe propria persoană, să îi ajutați pe cei dragi sau să luați clienți.

Cursul Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor este un eliminator al cauzelor subconștiente care ne sabotează viețile și se va vedea IMEDIAT în relații. Nu doar tu, ci și ceilalți, veți observa, fără întârziere, că ești altfel.

Cum am fost eu înainte de vindecare?

Și în copilăria mea s-au desfășurat evenimente care mi-au creat unele tipare mentale ce au stat în calea vieții pe care am visat-o. Violența domestică și verbală la care am fost expusă de mică, m-au îmbolnăvit de codependență, o afecțiune care îți deformează creierul și te face să îi găsești atrăgători pe abuzatori. După câteva luni sau ani de seducție, în care jucau roluri de bărbați perfecți, le alunecau măștile și constatam cu cine aveam de a face. Îi părăseam, unul câte unul, numai pentru a mă alege cu alt abuzator și nimic nu se schimba.

Am avut probleme cu stima de sine, atacuri de panică dacă aveam o confruntare cu cineva, insomnii și stări de rău. Intram în șoc emoțional,  aveam depresii și o viața de proastă calitate, în pofida rezultatelor bune de la școală/facultate.

Dacă în prima perioadă a dezvoltării tale ai învățat unele lucruri greșit, inteligența, frumusețea și talentul nu sunt suficiente.

Ești ca fluturele Curcubeu, ai toate culorile succesului în tine dar nu poți zbura din cauza tiparelor defecte.

Ești gata să trăiești fiecare zi din viața ta cu tipare noi și să experimentezi beneficiile?

Cursul va fi predat de Nicoleta I. Popliceanu, trainer acreditat cu multiple certificări și recertificări, cu o experiență de 11 ani în domeniu, ce include peste 2000 de ore de predare și peste 1000 de ore de ședințe individuale și de grup de terapie.

Beneficii

În sfârșit... un sistem eficient de vindecare a traumelor. Prin folosirea Tehnicii STS:

 • Descoperă cum să detectezi în subconștient amintiri despre traume reprimate și cum să le vindeci, astfel că, vei putea să îți trăiești viața fără să fii sabotat de acestea.
 • Elimină simptome ale abuzurilor cauzate de părinți, alte rude, educatori, străini, un partener de viață, șef sau colegi,  
 • Scade sau vindecă anxietatea dacă este cauzată de traume.
 • Învăța cum să oprești experimentarea relațiilor toxice care te distrug și în schimb, atrage oameni iubitori, conștienți și care te sprijină.
 • Obține pacea sufletească și găsește drumul în viață.
 • Simte relaxarea, bucuria, inspirația, speranța pentru viitor și sănătatea ta se va îmbunătăți.
 • Umple-te de iubire de sine și încredere în propria persoană, într-un fel care nu ai fi crezut că există.

Cursul Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor - Cuprins

Modulul 1 Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor

1. Introducere

Cum s-a născut Metoda STS? Ce înseamnă traumă? Ce-i subconștientul? Inducerea și  lucrul cu starea cerebrală specifică intervalului de vârstă 0-7 ani, când creierul copilului este predominant în stare hipnotică. Terapia STS prin care vei accesa și rezolva orice traumă ce a format părți ale minții, ce te-au limitat până în prezent astfel încât, neîmplinirea planului divin al vieții tale să rămână de domeniul trecutului.

2. Cursul Iubirea de sine (Partea introductivă + Meditația Iubirea de sine cu energia feminină)

Îngrijește-ți rana neiubirii de sine, indiferent de circumstanțele actuale din viața ta, ascultând o meditație înregistrată, pe care o vei putea folosi ori de câte ori vei dori. Acest balsam pentru sufletul tău, va închide durerea lipsei de afecțiune, dragoste și compasiune, din copilăria ta și, o dată cu acestea, atracția fatală a subconștientului tău pentru persoane reci, neiubitoare, insensibile și problematice sentimental.

Cursul Iubirea de sine îți este oferit ca bonus gratuit.

3.  Valoarea de sine. Ce-i, de fapt, încrederea în sine, încrederea în viață și legătura cu încrederea în Dumnezeu?

Cum să îți crești încrederea în Dumnezeu? De ce? Din asta pleacă încrederea în sine, încrederea în viață și în planul unic, pe care îl ai de realizat, în această viață. Găsește puterea de care ai nevoie, pentru a ieși victorios, din orice provocare.

Construiește-ți o încredere în sine atât de rezistentă încât, vei putea să întâmpini orice dificultate, oportunitate sau obiectiv, fără frică.

4. Siguranța. Reducerea vulnerabilității la toxicitatea celorlalți. Abordarea criticilor și atacurilor.

Mulți oameni aleg calea pe care societatea o trasează pentru ei, rămânând în interiorul masei, optând pentru drumul bătătorit și sigur, mai degrabă, decât să-și urmeze chemarea. La suprafață, par a fi ok, însă dincolo de fațadă, un uluitor număr de oameni are depresie, datorii paralizante, relații proaste și, aproape toți își urăsc joburile.

Acest curs este despre curaj, sens, cunoașterea modului în care funcționază viața și eliberarea de temerile referitoare la oameni.

Bonusurile incluse dacă te înscrii astăzi

Bonus #1:

Cartea Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria de Nicoleta I. Popliceanu, în format PDF

Află secretele psihicului tău din paginile cărții „Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria”. Acest ghid practic, te va face să înțelegi, de ce funcționezi într-un anumit fel și, îți va arăta cum ceea ce s-a întâmplat în copilărie îți conduce viața.

Mulți oameni ar putea spune „Sunt împăcat cu trecutul meu, sunt ok” dar, în subteranul subconștientului lor, lucrurile puroiază și apar în probleme cu alimentația, adicții, căzând în relații cu persoane neiubitoare, care îi sperie, lipsite de respect pentru ceea ce suntem. Lăsăm partenerii, prietenii și membrii familiei să ne trateze rău sau lipsit de amabilitate din cauză că, niciodată nu am fost martori la practicarea unor bariere sănătoase. Nu știm cum să avem grijă de noi sau cum să oprim abuzurile.

Include meditații care te vor ajuta să modifici evenimentele traumatizante ale copilăriei răspunzătoare de crizele existențiale, problemele cu banii, relațiile, cariera și sănătatea.

Bonus #2:

Accesul imediat la grupul confidențial de Facebook - Tehnica STS cu Nicoleta

Scopul acestui grup este adăugarea de materiale auxiliare ce te vor ajuta, în cel mai mare grad posibil și să fii cât mai aproape de o experiență reală de consultanță cu Nicoleta Popliceanu.

De aceea, cursul îți dăruiește posibilitatea de a pune întrebări și a solicita îndrumare,  pe parcursul progresului pe care îl vei avea.

 

Asta este pentru tine, trainerul, expertul sau practicantul spiritual care vrea să aibă rezultate accelerate cu clienții. Pentru antreprenorul care nu dorește să îi stea în cale traumele copilăriei. Pentru părintele care își propune un viitor impecabil pentru copiii săi și pentru oricine nu dorește ca succesul său să fie oprit sau umbrit de ceea ce nu a ieșit bine, în trecut.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

 • Poți să ai traume care te pun la pâmânt iar, dacă, îți vor deteriora sănătatea fizică, nu te ajută pe tine, nici pe ceilalți și va trebui să cari povara constatării că problemele tale îți distrug familia. Este aspectul teribil al suferinței, nu îți face rău doar ție, dar vei vedea cum îi afectează și pe cei din jur.
 • Poți să îți pierzi controlul, să faci un lucru negativ și să îți afeectezi viața și pe a celor dragi.
 • Poți să ai o stare de durere psihică brutală, care te poate chinui mental și emoțional.
 • Din cauza gândirii lipsite de coerență, poți face alegeri proaste, care îți vor face soarta și mai grea.
 • Starea ta materială se poate schimba, dacă nu vei fi în măsură să îți valorifici potențialul.
 • Îi vei crește pe copiii tăi într-un mediu toxic, aducându-le prejudicii mari.
 • Dacă ești codependent și nu te vindeci, vei fi predispus, în continuare, să atragi persoane toxice, în viața personală și în cea profesională. Cu cât vei fi abuzat mai mult, cu atât vei slăbi mai mult. Cu cât vei slăbi mai mult, cu atât vei fi tiranizat mai mult, din cauză că nu ai alternative.
 • Dacă ești vulnerabil și slăbit, va trebui să accepți orice frânghie care ți se întinde și vei fi la cheremul unor persoane cu care ai prefera să nu ai nimic de a face.
 • Nu vei avea resursele și puterea de a-ți genera propria libertate.
 • O stare critică nu îți va permite să contribui satisfăcător în viețile celorlalți.
 • Amânarea nu înseamnă altceva decât întârzierea păcii pe care o meriți și rămânerea în suferința inutilă, agravarea problemelor, ceea ce va face rezolvarea lor și mai dificilă, chiar imposibilă.
 • Vei trece cu vederea impasurile mici, dar impasurile mici cresc și devin mari.

Povești despre curs

 

 Mi-a redat puterea interioară, încrederea în sine și m-a ridicat dintr-o stare cumplită, în care nu îmi mai puteam gestiona durerea! ❤ Am reînvățat să mă iubesc, să mă prețuiesc, mi-am reamintit valoarea de sine, am reînvățat sa mă bucur de viață! ❤

Lorena C.

 

Zilnic fac terapie, zilnic ascult cursurile de la tine. Ești profesorul meu cotidian. Sunt din ce în ce mai bine, mă simt eliberată de multe dintre emoțiile negative.

Tu mi-ai schimbat viața. De fapt, eu, dar ghidată de tot ce mă înveți tu. Mulțumesc.

Gina V.

Cursantă apelează la terapie, pentru o rudă internată în spital, acuzând sentimente de vinovăție, injustiție și supărare

Avea deja alta vitalitate la telefon, cand am vorbit cu ea. După terapie, nu ii venea sa creada ca e mult mai bine. 🥰 Nu am cuvinte sa iti multumesc!

Florina C.

 

Întrebări puse frecvent

Pentru cine-i cursul? Cum funcționează? +

Acest program este pentru oricine dorește să fie versiunea sa cea mai autentică, pentru a obține rezultatele menite în toate aspectele vieții. Atât de mulți oameni au modele mentale incorecte, care le creează dificultăți! În Cursul Online Îndeplinește-ți chemarea prin vindecarea traumelor, vom explora ceea ce s-a instalat în subconștient, de la o vârstă fragedă, extragem printr-un proces eficient amintirile negative și tulburările asociate cu acestea și reformatăm mintea și aparatul emoțional, pentru a funcționa corect.

Este cursul sigur? +

Cursul Online Îndeplinște-ți chemarea prin vindecarea traumelor este 100% sigur.

Am aplicat Metoda STS pe copii cu febră, pe adulți bolnavi, pe oameni sănătoși fizic. Tot ce s-a întâmplat a fost că, aceia dintre participanții la terapie care aveau și afecțiuni organice, au constatat ameliorări sau vindecări și în acest plan, pe lângă beneficiile psihologice obținute.

Procedura, pur și simplu, îți aduce în conștiință întâmplări demult îngropate, care au avut urmări asupra ta, într-un plan fundamental. În consecință, acestea ți-au format șabloane de gândire și reacționale, care nu te servesc.

Aceste conștientizări și schimbări vor opera modificându-ți starea în bine.

Tu vei avea controlul asupra procedurii, tu fiind cel care vei alege înlocuirea datelor, la nivel subliminal. Vei fi permanent implicat și conștient.

Contact

Cursul Online Îndeplinește-ți menirea prin vindecarea traumelor

Modulul 1 - Îndeplinește-ți menirea prin vindecarea traumelor

Data: 28 octombrie 2023

Program: 10 - 19

Pauza de prânz: 13-14

Unde? Online, pe Zoom.

Cost: 300 ron

Nr. maxim de participanți: 10

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații, legate de curs, pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit să mă contactezi și o să te ajut cu cea mai mare plăcere.

 

 • Telefon: 0721 638 719
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • nicopopliceanu@yahoo.com