Cursul Bază Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria Online

Vindecarea traumelor

Meditații pentru schimbarea tiparelor

Reprogramarea subconștientului

Înțelege-te pe tine


Am întâlnit oameni capabili, cu o inteligență peste medie, având un caracter bun și cu toate acestea, viețile lor nu se ridică la înălțimea valorii personale.

Unii sunt blocați în acțiune, pentru a-și crea viitorul dorit și se pot comporta sub standardele lor, lăsându-se pradă stărilor proaste, cauzate de rănile nevindecate ale trecutului. Oricât de pregătiți profesional, educați sau frumoși fizic ar fi, destui sunt prinși în relații toxice sau nu își împlinesc potențialul din cauză că nu se simt bine, putând fi depășiți, de persoane mai slabe sau corupte.

Într-o formă sau alta, nu au poziția care li se cuvine în societate. Alții obțin totul, în timp ce, pentru ei, lucrurile se întâmplă mai greu.

Cei care s-au căsătorit cu abuzatori, au inima frântă, văzând efectele dramei din familie asupra copiilor.

Știi că nu asta este ceea ce  îți corespunde și că, meriți mai mult.

Cei din jur te întreabă ce nu este în regulă cu tine și îți dau sfaturi  deranjante sau ineficiente.

Dacă vrei ca lumea ta să vină la locul ei și să strălucești așa cum îți este specific, citește această pagină, în continuare.

Programul Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria

Viața nu așteaptă să te simți mai bine și să te vindeci - responsabilitățile bat la ușă, în fiecare zi. Obiectivul meu este să îți dau priceperea mea, obținută în peste 20 de ani de studiu și în experiența practică de lucru cu clienții de aproximativ 9 ani, într-o tehnică de terapie, testată pe sute de oameni, care va lega punctele dintre trecutul tău și realitatea prezentă.

Nu este obligatoriu să elimini blocajele din calea succesului tău, așa cum nu este obligatoriu să trăiești viața pe care o dorești. Dar, nu-i un destin irosit?

În intervalul 0-7 ani, creierul copilului este predominant în starea cerebrală teta, specifică subconștientului, asta înseamnă că, micuții sunt permanent în transă și, prin urmare, absorb tot ceea ce se întâmplă în jurul acestora. Unele informații și experiențe le sunt de folos, altele dimpotrivă, se instalează în psihic, afectându-le viitorul. Din acest spectru fac parte abuzurile verbale, fizice și sexuale; divorțul părinților; decesul unui membru de familie; alcoolismul; sărăcia; neglijarea; abandonul; forțarea copilului să îndeplinească sarcini adulte; controlul excesiv și respingerea identității sau a sexului copilului; alegerea unui privilegiat și înjosirea; lipsa empatiei combinată cu invalidarea sentimentelor, nevoilor și dorințelor acestuia etc. Aceste tratamente formează șabloane psihice prin care, subconștientul selectează din mediul social persoane care ne tratează așa cum au făcut-o părinții, predispunâdu-ne la relații nesănătoase.

6 pași, prin care putem vindeca orice traumă.

Cursul Bază Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria oferă un proces de scoatere din subconștient a fiecărei amintiri legate de o experiență traumatizantă din primii ani de viață și vindecarea emoțională aferentă. Se va desfășura în format video, în direct, pe platforma Zoom. Durata cursului: 3 zile.

Vineri:  17-21;

Sâmbătă: 10-19;

Duminică: 10-18.

Puteți aplica tehnica pe propria persoană, să îi ajutați pe cei dragi sau să luați clienți.

Cursul Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria este un amplificator al stării de bine și se va vedea în relațiile tale imediat. Nu doar tu, ci și ceilalți, veți observa, fără întârziere, că ești altfel.

La prima ediție, 1000 de oameni au accesat newsletterul acestui program, 150 dintre aceștia, relatând că, din emailurile mele, au conștientizat pentru prima dată, corelația dintre traume și viețile pe care le au.

Cum am fost eu înainte de vindecare?

Și în copilăria mea s-au desfășurat evenimente care mi-au creat unele tipare mentale ce au stat în calea vieții pe care am visat-o. Violența domestică și verbală la care am fost expusă de mică, m-au îmbolnăvit de codependență, o afecțiune care îți deformează creierul și te face să îi găsești atrăgători pe abuzatori. După câteva luni sau ani de seducție, în care jucau roluri de bărbați perfecți, le alunecau măștile și constatam cu cine aveam de a face. Îi părăseam, unul câte unul, numai pentru a mă alege cu alt abuzator și nimic nu se schimba.

Am avut probleme cu stima de sine, atacuri de panică dacă aveam o confruntare cu cineva, insomnii și stări de rău. Intram în șoc emoțional,  aveam depresii și o viața de proastă calitate, în pofida rezultatelor bune de la școală/facultate.

Dacă în prima perioadă a dezvoltării tale ai învățat unele lucruri greșit, inteligența, frumusețea și talentul nu sunt suficiente.

Ești ca fluturele Curcubeu, ai toate culorile succesului în tine dar nu poți zbura din cauza tiparelor defecte.

Ești gata să trăiești fiecare zi din viața ta cu tipare noi și să experimentezi beneficiile?

Cursul va fi predat de Nicoleta I. Popliceanu, trainer acreditat cu multiple certificări și recertificări, cu o experiență de 9 ani în domeniu, ce include peste 2000 de ore de predare și peste 1000 de ore de ședințe individuale și de grup de terapie.

Beneficii

În sfârșit... un sistem eficient de vindecare a traumelor. Prin folosirea cursului Vindecarea traumelor din copilărie vei:

 • Descoperi cum să eliberezi din subconștient amintiri despre traume reprimate, astfel că, vei putea să îți trăiești viața fără să fii controlat de acestea.
 • Elimina simptome ale abuzului cauzate de părinți, alte rude, educatori, străini, un partener de viață, șef sau colegi,  lăsând în urmă starea de rău, izolarea,  depresia, descurajarea, neîncrederea în sine, în alții sau în viață,  rușinea; rănile  de abandon, respingere, vinovăție; problemele cu stima de sine, consecinețele creșterii alături de un părinte alcoolic, invalidarea, furia, controlul, iritarea, ura de sine, pierderea unui părinte, singurătatea, fobiile, blocajele din comunicare, fricile, durerile din trecut, lipsa susținerii emoționale și sentimentul că nu ai fost importantă pentru familie, critica excesivă și lipsa de prezență a părinților, dezamăgirea, neiertarea propriei persoane, victimizarea, lipsa de afecțiune, frica de a pleca din relația cu o persoană toxică și de a o lua de la capăt, tristețea, sentimentul de inferioritate, rana de nedreptate, consecinețele abuzului verbal, fizic, violenței domestice, hărțuirii, intimidării, controlului excesiv, umilința, urmările avortului sau pierderii unei sarcini, lipsa iubirii, violul, lipsa sprijinului din partea părinților, lipsa de afecțiune, autosabotarea, epuizarea, sentimentele de ură și răzbunare, suferințele în relațiile de iubire, neglijarea emoțională, invidia, jignirile, acuzațiile, discriminarea și maltratările de orice fel etc.
 • Reduce sau vindeca anxietatea dacă este cauzată de traume.
 • Învăța cum să oprești experimentarea relațiilor toxice care te distrug și în schimb, vei atrage oameni iubitori, conștienți și care te sprijină.
 • Obține echilibrul și pacea sufletească.
 • Simți bucuria, inspirația, speranța pentru viitor și sănătatea ta se va îmbunătăți.
 • Vei fi umplut de o iubire de sine și încredere în propria persoană care nu ai fi crezut că există.

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Cursul Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria - Cuprins

1. Introducere

Cum s-a născut Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria? Ce înseamnă traumă? Ce-i subconștientul? Inducerea și  lucrul cu starea cerebrală specifică intervalului de vârstă 0-7 ani, când creierul copilului este predominant în hipnoză. Procesul Vindecării Traumei prin care vei accesa și rezolva orice traumă ce a format părți ale minții, ce te-au limitat până în prezent astfel încât, visurile neîmplinite să rămână de domeniul trecutului.

2. Iubește-te necondiționat

Ridică-te la stadiul iubirii de sine, în care te poți aprecia, respecta sau ierta profund, indiferent de circumstanțele actuale din viața ta.

3. Descoperă valoarea de sine infinită și misiunea ta pe Pământ

Obține claritate fără îndoieli referitoare la motivul unic pentru care te afli pe această planetă și cum să îți onorezi destinul prin alegerile și acțiunile zilnice.

4. Dezvoltă încrederea de neclintit în propria persoană

Construiește-ți o încredere în sine atât de rezistentă încât, vei putea să întâmpini orice provocare, oportunitate sau obiectiv, fără frica de a eșua sau de critici ori judecată.

5. Lasă fricile și anxietatea în urmă

Trăiește-ți viața, împlinește-ți visurile și exprimă-ți adevărul și personalitatea, fără teama de a pierde, de a fi atacat, acuzat pe nedrept, defăimat sau frica de opiniile celorlalți.

S-a terminat cu evitarea, baterea în retragere, amânarea sau renunțarea.

6. Obține și păstrează echilibrul psihic

Schimbă-ți stările și reacțiile negative implicite cu care te-ai obișnuit și experimentează calmul, pacea și stabilitatea psihică.

7. Recucerește-ți puterea personală

Sapă în adâncime pentru a găsi respectul și onoarea pe care le meriți astfel încât, nu vei mai cere niciodată validare din exterior. Uită de senzațiile destabilizării la remarcile din exterior.

8. Invită relațiile sănătoase în viața ta

Umple golurile afective și află cum să te porți cu propria persoană, pentru a deveni un magnet pentru oameni rezonabili și plini de considerație.

Uită de codependență, mecanismul ce te-a condiționat să te simți atras de persoane toxice și să rămâi în relații cu ele.

Vei pleca pentru totdeauna din legăturile dăunătoare, dobândind libertatea de a  începe o viață nouă, fără durere și amintiri recurente din trecut.

Nu vei mai fi o pradă ușoară pentru narcisiști.

9. Manifestă-ți Visurile

Realizează tot ce îți trece prin minte să faci, depistând rădăcina blocajelor și structurile mentale care te sabotează.

Dorințele nesatisfăcute vor deveni doar o amintire ștearsă.

10. Fă saltul spre o nouă viață prin vindecarea traumelor majore

Plasează-te pe direcția creșterii personale neîntrerupte și activează-ți resursele oprite de abuzurile și suferințele severe: critica excesivă, violul, violența, copilăria lângă părintele alcoolic etc.

Trăiește-ți visul.

Înscrierile sunt deschise până la oprirea cronometrului.

Bonusurile incluse dacă te înscrii astăzi

Bonus #1:

Cartea Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria de Nicoleta I. Popliceanu, în format PDF

Află secretele psihicului tău din paginile cărții „Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria”. Acest ghid practic, te va face să înțelegi, de ce funcționezi într-un anumit fel și, îți va arăta cum ceea ce s-a întâmplat în copilărie îți conduce viața.

Mulți oameni ar putea spune „Sunt împăcat cu trecutul meu, sunt ok” dar, în subteranul subconștientului lor, lucrurile puroiază și apar în probleme cu alimentația, adicții, căzând în relații cu persoane neiubitoare, care îi sperie, lipsite de respect pentru ceea ce suntem. Lăsăm partenerii, prietenii și membrii familiei să ne trateze rău sau lipsit de amabilitate din cauză că, niciodată nu am fost martori la practicarea unor bariere sănătoase. Nu știm cum să avem grijă de noi sau cum să oprim abuzurile.

Include meditații care te vor ajuta să modifici evenimentele traumatizante ale copilăriei răspunzătoare de crizele existențiale, problemele cu banii, relațiile, cariera și sănătatea.

Bonus #2:

Accesul imediat la grupul confidențial de Facebook - Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria

Scopul meu cel mai mare în privința Cursului Online Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria este să te aduc, în cel mai mare grad posibil, cât mai aproape de o experiență reală de consultanță cu Nicoleta Popliceanu.

De aceea, cursul îți dăruiește posibilitatea de a pune întrebări și a solicita îndrumare,  pe parcursul progresului pe care îl vei avea.

 

Asta este pentru tine, trainerul, expertul sau practicantul spiritual care vrea să aibă rezultate accelerate cu clienții. Pentru antreprenorul care nu dorește să îi stea în cale traumele copilăriei. Pentru părintele care își propune un viitor impecabil pentru copiii săi și pentru oricine nu dorește ca succesul său să fie oprit sau umbrit de ceea ce nu a ieșit bine, în trecut.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?

 • Poți să ai probleme psihologice care te pun la pâmânt iar, dacă, îți vor deteriora sănătatea fizică, nu te ajută pe tine, nici pe ceilalți și va trebui să cari povara constatării că boala ta îți distruge familia. Este aspectul teribil al bolii, nu îți face rău doar ție, dar vei vedea cum îi afectează și pe cei din jur.
 • Poți să îți pierzi controlul, să faci un lucru oribil și să îți distrugi viața și pe a celor dragi.
 • Poți să ai o stare de durere psihică brutală, care te poate paraliza mental și emoțional.
 • Din cauza gândirii lipsite de coerență, poți face greșeli nenecesare, care îți vor face soarta și mai grea.
 • Starea ta materială se poate degrada, nefiind în măsură să îți valorifici potențialul complet. O asftel de situație îți cauzează multă suferință ție și familiei, dacă se ajunge la suportarea unei presiuni financiare intolerabile.
 • Îi vei crește pe copiii tăi într-un mediu toxic, aducându-le prejudicii catastrofale.
 • Dacă ești codependentă și nu te vindeci, vei fi predispusă, în continuare, să atragi persoane toxice, în viața personală și în cea profesională. Cu cât vei fi abuzat mai mult, cu atât vei slăbi mai mult. Cu cât vei slăbi mai mult, cu atât vei fi tiranizat mai mult, din cauză că nu ai alternative.
 • Dacă ești vulnerabil și slăbit, va trebui să accepți orice frânghie care ți se întinde și vei fi la cheremul unor persoane cu care ai prefera să nu ai nimic de a face.
 • Nu vei avea resursele și puterea de a-ți genera propria viață.
 • Totul se poate cutremura și destrăma.
 • O stare critică nu îți va permite să contribui satisfăcător în viețile celorlalți.
 • Amânarea nu înseamnă altceva decât întârzierea vieții pe care o meriți și rămânerea în suferință, agravarea problemelor, ceea ce va face rezolvarea lor și mai dificilă, chiar imposibilă.
 • Vei trece cu vederea impasurile mici, dar impasurile mici cresc și devin mari.

Povești despre curs

 

 Mi-a redat puterea interioară, încrederea în sine și m-a ridicat dintr-o stare cumplită, în care nu îmi mai puteam gestiona durerea! ❤ Am reînvățat să mă iubesc, să mă prețuiesc, mi-am reamintit valoarea de sine, am reînvățat sa mă bucur de viață! ❤

Lorena C.

 

Zilnic fac terapie, zilnic ascult cursurile de la tine. Ești profesorul meu cotidian. Sunt din ce în ce mai bine, mă simt eliberată de multe dintre emoțiile negative.

Tu mi-ai schimbat viața. De fapt, eu, dar ghidată de tot ce mă înveți tu. Mulțumesc.

Gina V.

Cursantă apelează la terapie, pentru o rudă internată în spital, acuzând sentimente de vinovăție, injustiție și supărare

Avea deja alta vitalitate la telefon, cand am vorbit cu ea. După terapie, nu ii venea sa creada ca e mult mai bine. 🥰 Nu am cuvinte sa iti multumesc!

Florina C.

 

Întrebări puse frecvent

Pentru cine-i Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria? Cum funcționează? +

Acest program este pentru oricine dorește să fie versiunea sa cea mai puternică, pentru a obține rezultate cât mai avansate în toate aspectele vieții. Atât de mulți oameni cară modele mentale incorecte, care le creează dificultăți! În Cursul Online Bază Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria, vom explora ceea ce s-a instalat în subconștient, de la o vârstă fragedă, extragem printr-un proces eficient amintirile negative și tulburările asociate cu acestea și reformatăm holistic mintea și aparatul emoțional, pentru a funcționa în favoarea noastră.

Este Cursul Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria sigur? +

Ca toate formele de tehnici holistice credibile bazate pe meditație, Cursul Bază Online Vindecă-ți viața vindecându-ți copilăria este 100% sigur.

Am aplicat metoda pe copii cu febră, pe adulți bolnavi, pe oameni sănătoși fizic. Tot ce s-a întâmplat a fost că, aceia dintre participanții la terapie care aveau și afecțiuni organice, au constatat ameliorări sau vindecări și în acest plan, pe lângă beneficiile psihologice obținute.

Procedura, pur și simplu, îți aduce în conștiință întâmplări demult îngropate, care au avut urmări asupra ta, într-un plan fundamental. În consecință, acestea ți-au format șabloane de gândire și reacționale, care nu te servesc.

Aceste conștientizări și schimbări vor opera modificându-ți starea în bine.

Tu vei avea controlul asupra procedurii, tu fiind cel care vei alege înlocuirea datelor, la nivel subliminal. Vei fi permanent implicat și conștient.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină, te invit să mă contactezi și o să te ajut cu cea mai mare plăcere.

 

 • Telefon: 0721 638 719
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • nicopopliceanu@yahoo.com